Ώρες αγωνίας για τους τραυματίες του δυστυχήματος: Στην Εντατική μητέρα και κόρη

Ώρες αγωνίας για τους τραυματίες του δυστυχήματος: Στην Εντατική μητέρα και κόρη

Στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται το αγοράκι της οικογένειας

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ εξακολουθεί να νοσηλεύεται το 9χρονο κοριτσάκι που τραυματίστηκε στο τροχαίο δυστύχημα το βράδυ του Σαββάτου που κόστισε τη ζωή στον 33χρονο πατέρα του Γιάννη Κατσούνα.

Το κοριτσάκι παραμένει διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων καθώς έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα και φέρει τραύματα στο κεφάλι, τη γνάθο και τον πνεύμονα. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ως σταθερά κρίσιμη από τους γιατρούς που την παρακολουθούν. 

Την ίδια ώρα, στην Εντατική του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, παραμένει και η μητέρα που επίσης τραυματίστηκε σοβαρά στο δυστύχημα που σημειώθηκε στον δρόμο Μοίρες - Άγιοι Δέκα.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του Βενιζελείου Κώστα Τερζάκη, ο οποίος μίλησε στο cretalive, η νεαρή γυναίκα παραμένει διασωληνωμένη καθώς έχει υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία και κατάγματα. Η κατάστασή της κρίνεται επίσης σταθερά κρίσιμη.

Στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ εξακολουθεί να νοσηλεύεται, σε καλύτερη κατάσταση από τη μητέρα και την αδελφή του το 5χρονο αγοράκι της οικογένειας με κάταγμα στην κερκίδα.

Εξιτήριο από το Βενιζέλειο πήρε σήμερα Κυριακή, ένας από τους ελαφρά τραυματίες που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα που ενεπλάκη στη μοιραία σύγκρουση, ενώ υποσκληρίδιο αιμάτωμα νοσηλεύεται ένας 23χρονος, με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία για τους γιατρούς.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ