Οργάνωση δράσεων για το κλάδεμα δέντρων στο Τυμπάκι

Οργάνωση δράσεων για το κλάδεμα δέντρων στο Τυμπάκι

Επίβλεψη και καθορισμό των αναγκαίων δράσεων κλαδέματος στον κεντρικό δρόμο Τυμπακίου, αλλά και στη λεωφόρο Κόκκινου Πύργου πραγματοποίησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Φαιστού στο Ηράκλειο, Γιάννης Φασομυτάκης με την υπεύθυνη των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης Γεωργία Σφακιανάκη, καθώς και τον αρμόδιο εργολάβο Κωστή Φασουλάκη.

δέντρα δήμος Φαιστού

Ο Αντιδήμαρχος πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τους υπεύθυνους της Περιφέρειας Κρήτης, στη συνέχεια τους ξενάγησε σε όλα τα σημεία που είναι αναγκαίες οι κλαδεύσεις των πολύ υψηλών δέντρων, ενώ δόθηκαν και οι απαραίτητες οδηγίες για την κατάλληλη συλλογή και καταστροφή των κλαδιών μετά την κοπή τους.

Για τον καλύτερο συντονισμό της όλης διαδικασίας, ο κ. Φασομυτάκης ενημέρωσε και τον πρόεδρο Τυμπακίου κ. Κοκαράκη, τον οποίο και κάλεσε να παραβρίσκεται στην αυτοψία ώστε να έχει πλήρη γνώση των εργασιών.

Ο Γιάννης Φασομυτάκης τόνισε πως η συνεργασία του Δήμου Φαιστού και της Περιφέρειας Κρήτης συνεχίζονται αδιάλειπτα, ενώ ευχαρίστησε τόσο τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, όσο και τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Συριγωνάκη ο οποίος και βρέθηκε προ ημερών προσωπικά στην περιοχή.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ