Π. Μπαριτάκης: Στο πλευρό των δημοτών, στοχεύοντας στην βελτίωση της καθημερινότητας τους

Newsroom
Newsroom

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του στο Δήμο Βιάννου, ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος βρέθηκε κοντά στους κατοίκους χωριών

Σε Κάτω Βιάννο, Χόνδρο, Περβόλα, Κερατόκαμπο και Καστρί περιόδευσε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παύλος Μπαριτάκης και επικεφαλής της Παράταξης «Βιάννος, Συμμαχία Προόδου», μαζί με τους συνεργάτες του και υποψήφιους συμβούλους.

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του στο Δήμο Βιάννου, ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος βρέθηκε κοντά στους κατοίκους των παραπάνω χωριών, συζητώντας μαζί τους για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Ο κ. Μπαριτάκης δήλωσε ότι η Δημοτική Αρχή οφείλει - και θα είναι- στο πλευρό των κατοίκων, στοχεύοντας στη στήριξη τους μέσα από την ανάληψη πρωτοβουλιών και υλοποίηση σειράς έργων υποδομών, με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Στη διάρκεια των επαφών τέθηκαν ενδεικτικά θέματα που έχουν να κάνουν:

- Με την ανάπλαση του οικισμού της Κάτω Βιάννου, η οποία έχει ενταχθεί ήδη στο πρόγραμμα Leader από το 2019.

- Με τη διαμόρφωση χώρου για θέσεις στάθμευσης.

- Με τη μελέτη αποκατάστασης του παλαιού δημοτικού σχολείου.

- Με την ολοκλήρωση των δικτύων αποχέτευσης και Μονάδων επεξεργασίας λυμάτων για Χόνδρο-Περβόλα και Κερατόκαμπο- Καστρί.

- Με την εφαρμογή της  εγκεκριμένης ακτομηχανικής μελέτης του παραλιακού μετώπου «Καστρίου - Κερατόκαμπου».

«Συζητάμε και καταγράφουμε όσα ζητήματα υπάρχουν, με στόχο να δρομολογήσουμε άμεσα λύσεις στα προβλήματα του Δήμου μας. Μέσα από τη συνεχή μας παρουσία αποδεικνύουμε η Παράταξη αποδεικνύει ότι είναι στο πλευρό των δημοτών, στοχεύοντας στη βελτίωση της καθημερινότητας τους και σε έναν Δήμο πιο ισχυρό και φιλικό για τους ανθρώπους του τόπου μας», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπαριτάκης.

Μπαριτάκης Βιάννος Ηράκλειο εκλογές 2023

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ