Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για τη σωτηρία του πλανήτη ... και στα Χανιά
Την Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη στην πλατεία της Αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων προσκαλεί στη διαδήλωση στην Πλατεία της Αγοράς, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 6.00 μμ, στην Παγκόσμια Ημέρα Δράσης κατά της Κλιματικής Κρίσης, οπότε εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο θα βγουν στους δρόμους για τη σωτηρία του πλανήτη.
Στο σχετικό κάλεσμα αναφέρονται τα εξής:
Παίρνουμε μέρος στην παγκόσμια κινητοποίηση για να σταματήσουμε την περιβαλλοντική καταστροφή και για όλα αυτά που καταστρέφουν τις βάσεις επιβίωσης εκατομμυρίων πληθυσμών και τη βιοποικιλότητα στον πλανήτη, ο οποίος θα καταστεί αβίωτος αν δεν αναληφθούν επειγόντως δραστικές περιβαλλοντικές πολιτικές. Nα απαιτήσουμε άμεσες λύσεις για τη σωτηρία του πλανήτη.
Είμαστε αλληλέγγυοι με τα εκατομμύρια πολιτών που θα διαδηλώνουν και θα απεργούν την ίδια ημέρα σε δεκάδες χώρες και εκατοντάδες πόλεις σε όλο τον κόσμο ενόψει και της συνόδου κορυφής του ΟΗΕ για το Κλίμα στις 23 Σεπτεμβρίου.
- WWF Ελλάς και Greenpeace ζητούν την ακύρωση των ερευνών και της εξόρυξης υδρογονανθράκων
- Πόλεμος μεταξύ Εργατικών Κέντρων και ΠΑΜΕ... και στο βάθος δύο απεργιακές κινητοποιήσεις
- Στους δικηγόρους για τις αποζημιώσεις!