Παράσταση διαμαρτυρίας του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Χανίων

Παράσταση διαμαρτυρίας του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Χανίων

Τα αιτήματά τους

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στις 7/12 από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και εποχικά εργαζόμενους του αεροδρομίου έξω από την Αντιπεριφέρεια Χανίων και συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη από μέλη της Διοίκησης του Σωματείου. Στη συζήτηση από την πλευρά του Σωματείου τέθηκε το οξυμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι μετά την απόρριψη από τον ΟΑΕΔ, των αιτήσεων για τη χορήγηση του επιδόματος ανεργίας. Επίσης παραδόθηκε στον Αντιπεριφερειάρχη το υπόμνημα του Σωματείου που αναφέρεται στο πρόβλημα και στις απαιτήσεις και διεκδικήσεις των εργαζομένων.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί συνάντηση του Σωματείου με την εργοδοσία της εταιρείας ΚΑΕ στο αεροδρόμιο, όπου επίσης κατατέθηκε το υπόμνημα.

Και στις 2 συναντήσεις από την πλευρά του Σωματείου ζητήθηκε να ασκηθούν πιέσεις ώστε να λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή οι εργαζόμενοι.

Απαιτούμε τώρα να διασφαλιστεί εισόδημα χωρίς καμία καθυστέρηση και προϋπόθεση για όλους τους εποχικά εργαζόμενους που πλέον είναι άνεργοι.
 

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ:

  • ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ
  • ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ
  • ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΧΡΕΗ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ, ΝΕΡΟ, ΕΝΟΙΚΙΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ.ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • ΤΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ