Παράταση "διακοπών", λόγω κορωνοϊού!

Έψαχναν τον Ισραηλινό που έκανε διακοπές στην Κρήτη και τον βρήκαν στο αεροδρόμιο!

Παράταση ... στις διακοπές του κάνει, αναγκαστικά, ένας 67χρονος Ισραηλινός ο οποίος ήρθε στην Κρήτη για τουρισμό αλλά δεν μπόρεσε να φύγει, όταν είχε προγραμματίσει. Ο λόγος ... ο κορωνοϊός που κόλλησε, με αποτέλεσμα να παρατείνεται η παραμονή του στην Κρήτη, αυτή τη φορά όμως σε ξενοδοχείο καραντίνας.

Ο 67χρονος οδεύοντας προς το τέλος των διακοπών του και λίγο πριν αναχωρήσει από το νησί, πήγε σε μικροβιολογικό εργαστήριο προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού. Για κακή του τύχη, ξέχασε να δώσει το τηλέφωνό του, έδωσε όμως το email του όπου και του εστάλη το "μαντάτο" ότι είναι θετικός στην covid-19!

Άγνωστο γιατί, ο Ισραηλινός δεν διάβασε το email, με αποτέλεσμα να συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμα των διακοπών του, για τις ημέρες που είχαν απομείνει, ενώ ταυτόχρονα υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση προς αναζήτηση του άνδρα. 

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Πολιτική Προστασία που τελικά εντόπισε τον 67χρονο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ενώ περίμενε να επιβιβαστεί σε πτήση για την πατρίδα του.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε και διαμένει σε ξενοδοχείο καραντίνας.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Πηγή: Φωτογραφία από τον χρήστη Salma Smida στο Pexels

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ