Παρέδωσαν νοσοκομειακό εξοπλισμό στο ΠΑΓΝΗ

Παρέδωσαν νοσοκομειακό εξοπλισμό στο ΠΑΓΝΗ

Το Σωματείο Εργατουπαλλήλων Επισιτισμού και Τουρισμού

Σε μια σημαντική δωρεά προχώρησαν σήμερα, Παρασκευή 8 Μαΐου, ο Πρόεδρος και μέλη του Σωματείου Εργατουπαλλήλων Επισιτισμού και Τουρισμού βρέθηκαν στην Αιματολογική και Ογκολογική κλινική παίδων του ΠΑ.Γ.Ν.Η. για να παραδώσουν νοσοκομειακό εξοπλισμό (ένα οξύμετρο, ένα θερμόμετρο και ένα στρώμα κατακλίσεων) για τις ανάγκες των μικρών ασθενών αλλά κι ένα πολύ-μηχάνημα για τις διοικητικές ανάγκες της κλινικής.

Όλα τα παραπάνω, επιλέχτηκαν μετά από επικοινωνία που είχαν με την προϊσταμένη της κλινικής που ενημέρωσε πως χρίζουν άμεσης ανάγκης. Όλα, είναι ελεγμένα και προσαρμοσμένα στις υψηλές απαιτήσεις της κλινικής.

Το Δ.Σ. του Σωματείου, ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν ή συνεισέφεραν στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου μας καθώς μέσα από τα έσοδα καταφέραμε να προσφέρουμε στα παιδιά της κλινικής που το έχουν ανάγκη.

Πάγια θέση του Σωματείου παραμένει, εκτός από την στήριξη στους εργαζόμενους, η ευρύτερη κοινωνική προσφορά. Ειδικότερα όταν πρόκειται για μικρά παιδιά-ήρωες.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ