Παρέμβαση και προβολή ντοκιμαντέρ της ΚΝΕ στην Κρήτη

Παρέμβαση και προβολή ντοκιμαντέρ της ΚΝΕ στην Κρήτη

Οι Τομεακές Οργανώσεις της ΚΝΕ στο Ηράκλειο, μπροστά στην συμπλήρωση 7 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αναπτύσσουν μια πλούσια δραστηριότητα με σύνθημα «Δεν ξεχνάμε! Τον Φασισμό και το σύστημα που το γεννά πολεμάμε!», αναδεικνύοντας τον ρόλο της  ναζιστικής Χρυσής Αυγής για αυτό τον λόγο και εγκληματικής, την ανάγκη η νεολαία από κοινού με τους εργαζόμενους, με το λαό να δυναμώσουν τον αγώνα ενάντια στο φασισμό και το βάρβαρο σύστημα που τον γεννά.

Η δραστηριότητα αυτή πραγματοποιείται λίγες μόνο μέρες πριν από τη δημοσίευση της απόφασης της δικής της ναζιστικής - εγκληματικής οργάνωσης, στις 7 του Οκτώβρη, και στέλνει μήνυμα ότι η καλύτερη απάντηση στη Χρυσή Αυγή, σε όλους τους φασίστες, μπορεί και πρέπει να δοθεί από τον ίδιο το λαό και τη νεολαία, με την απομόνωσή τους παντού, σε κάθε χώρο δουλειάς και εκπαίδευσης, σε κάθε γειτονιά. Παράλληλα και πάνω απ’ όλα με τον αγώνα για την ανατροπή αυτού του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, που γεννάει και θρέφει τέτοια εκτρώματα.

Η ΚΝΕ καλεί την νεολαία να συμμετάσχει μαζικά στην συγκέντρωση των εργατικών σωματείων και των φοιτητικών συλλόγων στην Πλατεία Ελευθερίας, στις 19:00, με αίτημα την καταδίκη της ναζιστικής-εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Η δραστηριότητα θα κορυφωθεί το Σάββατο στις 19 Σεπτεμβρίου στο Στέκι της ΚΝΕ στην Πλατεία Ελευθερίας όπου:

Θα παρουσιαστεί καλλιτεχνική δημιουργία με αφορμή τα 7 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα σε κεντρικό σημείο της πόλης ώστε να δημιουργηθεί ένα σταθερό σημείο στην πόλη που να θυμίζει τι εστί φασισμός και εθνικισμός.

Θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του Ντοκιμαντερ της ΚΝΕ για την ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Αντίστοιχα, οι Τομεακές Οργανώσεις της ΚΝΕ στα Χανιά με αφορμή την συμπλήρωση 7 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, διoργανώνουν:

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, στα Γηπεδάκια της Αμπεριάς, προβολή βίντεο για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, τουρνουά μπάσκετ 3on3 και graffiti, στις 19:00

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, στο Γήπεδο του Αι Γιάννη, προβολή βίντεο για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, τουρνουά ποδοσφαίρου 5επι5, στις 19:00

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ