Παρουσίαση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Youth Capacity Erasmus+

Παρουσίαση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Youth Capacity Erasmus+

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν όσοι είχαν ολοκληρώσει το ασύγχρονο εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλείας δύο χρόνων και συνεργασίας 5 ευρωπαϊκών φορέων

Οι Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου παρουσίασαν τα αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού προγράμματος “Enhancing Capacities of Youth Policy Makers Across Europe - Ενίσχυση των ικανοτήτων των φορέων χάραξης πολιτικής για τη νεολαία σε ολόκληρη την Ευρώπη” ( multiplier event) σε εκπαιδευτές, εκπαιδευμένους και σε άλλους φορείς στις 29.10.21 επι της οδού Ικάρου και Αρχιμήδους 1 στην Ν. Αλικαρνασσό.

Παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της εκπαίδευσης που διεξήχθη στo πλαίσιo του Youth Capacity. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελείται από ασύγχρονη εκπαίδευση 70 ωρών στις Οριζόντιες δεξιότητες και 30 ωρών δια ζώσης εκπαίδευσης.  Στο πρόγραμμα συμμετείχαν όσοι είχαν ολοκληρώσει το ασύγχρονο εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλείας δύο χρόνων και συνεργασίας 5 ευρωπαϊκών φορέων.

Οι Τεχνικές Σχολές σε συνεργασία με τους ευρωπαϊκούς οργανισμούς (Union Montana Alta Langa (Ιταλία), Federaciónde Municipios de la Región de Murcia (Ισπανία), CyprusAcademy of Local Government (Κύπρος), EURO-NET (Ιταλία)σχεδίασαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και ο στόχος του ήταν να εκπαιδευτούν στις οριζόντιες δεξιότητες εργαζόμενοι, επιχειρηματίες, μέλη οργανώσεων και δημόσιων φορέων, που εργάζονται σε κλάδους και τομείς που απευθύνονται σε νέους και νέες.

κεκ

Για περισσότερες λεπτομερείς για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Enhancing capacities of Youth Policy Makers Across Europe» μπορείτε να επισκεφτείτε το website:https://youthcapacity.it/ αλλά και το website των Τεχνικών Σχολών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου https://www.katartisi.gr/programmata-eu/519-enhancing-capacities-of-youth-policy-makers-across-europe-2

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ