"Πατείς με, πατώ σε" στην Κρήτη, τον Αύγουστο

Newsroom
Newsroom

Μεταξύ των χωρών που είναι ... sold out είναι και η Ελλάδα - Σχεδόν όλα τα καταλύματα είναι κλεισμένα για το μήνα Αύγουστο

Είναι ο κατ'εξοχήν μήνας διακοπών ο Αύγουστος, έχει και η Κρήτη την ... τιμητική της! Το νησί, τον επόμενο μήνα, εκτιμάται ότι θα "βουλιάξει", καθώς δεν έχουν μείνει παρά ελάχιστες διαθέσιμες κλίνες σε παντός είδους καταλύματα, για τον μήνα με τη μεγαλύτερη τουριστική ζήτηση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τουριστικών κρατήσεων booking.com, η Κρήτη είναι "κλεισμένη" στο 95% των κλινών της για τον Αύγουστο, ενώ σίγουρα οι "ευκαιρίες" έγιναν από νωρίς ανάρπαστες κι έτσι, για τα διαθέσιμα καταλύματα πια θα πρέπει κανείς να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη!

Σύμφωνα με το “Money and tourism”, έχοντας περάσει στο δεύτερο 15ήμερο του Ιουλίου και οδεύοντας στο "peak" της τουριστικής σεζόν, στο μεγαλύτερο μέρος της νότιας Ευρώπης δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια, με εκείνους που προτιμούσαν τις "last minute" κρατήσεις, ποντάροντας σε καλύτερες τιμές ή λόγω των αστάθμητων παραγόντων που και η πανδημία έφερε, να μένουν χωρίς κράτηση.

Μεταξύ των χωρών που είναι ... sold out είναι και η Ελλάδα, που σύμφωνα με την TUI Βελγίου, βρίσκεται στην τρίτη θέση μεταξύ των χωρών που "βουλιάζουν" ή πρόκειται να "βουλιάξουν".

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ