Περί Επιστήμης: Και οι στόχοι γίνονται πραγματικότητα!

Περί Επιστήμης: Και οι στόχοι γίνονται πραγματικότητα!

Ο Λευτέρης Ορφανός και η Ειρήνη Καλοκύρη, μαζί με τους συνεργάτες τους, έχουν δώσει κατ’ επανάληψη δείγματα γραφής

Με την είσοδο στο χώρο, αισθάνεσαι τη θετική ατμόσφαιρα που αυτό το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης αποπνέει: Ευχάριστη υποδοχή, όλα τακτοποιημένα και καθαρά, οριοθετημένοι χώροι, προσεγμένη διακόσμηση. Είχες ήδη ακούσει τα καλύτερα οπότε ήσουν προετοιμασμένη, αλλά παρόλα αυτά, ο εντυπωσιασμός ισχύει.

Προχωράς και βλέπεις τις αίθουσες διδασκαλίας. Άνετες και φωτεινές, με 2-3 θέσεις για μαθητές η κάθε μια, τους υπολογιστές και τις οθόνες έτοιμες να ενισχύσουν τη μάθηση, αλλά και τα απαραίτητα αντισηπτικά παντού. Προχωράς, βλέπεις τη βιβλιοθήκη - καλό στοιχείο - αλλά η έκπληξη σε περιμένει πιο μέσα: Ένα Play Room! «Ο χώρος χαλάρωσης των μαθητών στα διαλείμματα», σε ενημερώνουν. Με τραπέζι πινγκ-πονγκ, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αλλά και σάκο του μποξ! Λογικό… Κάπου πρέπει να εκτονώνονται τα παιδιά.

περί επιστήμης

Τους καθηγητές τους γνωρίζεις. Ο Λευτέρης Ορφανός και η Ειρήνη Καλοκύρη, μαζί με τους συνεργάτες τους, έχουν δώσει κατ’ επανάληψη δείγματα γραφής. Συζητάς μαζί τους, λύνουν κάθε απορία σου και σε κάνουν να αισθανθείς ότι έχεις κάνει τη σωστή επιλογή. Ομοιογενή τμήματα 2-3 μαθητών, συνεχής επαφή και ενημέρωση γονέων, ειδικά τμήματα για την κάλυψη των - πολλών - κενών που οι συνθήκες της πανδημίας του τελευταίου χρόνου δημιούργησαν, αλλά και δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία, νέα τμήματα για τους μαθητές γυμνασίου, καθώς και τμήματα προετοιμασίας για τα παιδιά που θα δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις.

Το θέμα είναι αν θα αρέσει και στον μικρό. Τον κοιτάς, σε κοιτάει, τα μάτια του δεν λένε ποτέ ψέματα: Ενθουσιάστηκε. Αυτό ήταν. Προχωράμε μαζί με το Περί Επιστήμης! Μαζί με τον Λευτέρη και την Ειρήνη. Μαζί με την ομάδα που έχει την εμπειρία και γνωρίζει καλά πως να βοηθάει τα παιδιά να κάνουν τους στόχους τους πραγματικότητα!

περί επιστήμης

Κέντρο ιδιαίτερων μαθημάτων για Γυμνάσιο και Λύκειο, Περί Επιστήμης!

Περί επιστήμης… περί μάθησης… περί του παιδιού πάνω απ’ όλα!

Λευτέρης Ορφανός - Ειρήνη Καλοκύρη & Συνεργάτες

Οι εγγραφές των θερινών τμημάτων, ξεκίνησαν!

Σε ΝΕΑ διεύθυνση: Μαυρολένης 5, Πλατεία Κορνάρου, στο Ηράκλειο. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2813005522, 6942240498 & 6944630803

περί επιστήμης

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ