Περιφέρεια Κρήτης: Προσοχή στους επιτήδειους που παριστάνουν τους υπαλλήλους της!

Newsroom
Newsroom

Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες δεν πρέπει να ενεργοποιούν οποιαδήποτε σύνδεση (link) που τους αποστέλλεται ζητώντας προσωπικά δεδομένα όπως τραπεζικά στοιχεία-λογαριασμούς. 

Ανακοίνωση για τις απόπειρες εξαπάτησης πολιτών που γίνονται στο όνομά της, εξέδωσε η Περιφέρεια Κρήτης.

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής:

"Ενημερώνουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες έγιναν απόπειρες από επιτήδειους που ισχυρίζονται ότι είναι υπάλληλοι της Περιφέρειας Κρήτης με στόχο την εξαπάτηση ιδιωτών και επιχειρηματιών που συνεργάζονται με την Περιφέρεια Κρήτης. 
Ειδικότερα υποστήριξαν ότι η Περιφέρεια Κρήτης έχει  οικονομική συναλλαγή μαζί τους και τους ζητούν να ενεργοποιήσουν σύνδεση με τραπεζικό λογαριασμό μέσω link που τους αποστέλλουν.
Επειδή σε καμία περίπτωση οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης δεν ζητούν αλλά ούτε αποστέλλουν πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα όπως κωδικούς πρόσβασης σε τραπεζικούς λογαριασμούς ή σύνδεση με τραπεζικό λογαριασμό (μέσω link), εφιστούμε την προσοχή όλων να μην δημοσιοποιούν τέτοια δεδομένα-στοιχεία.
Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες δεν πρέπει να ενεργοποιούν οποιαδήποτε σύνδεση (link) που τους αποστέλλεται ζητώντας προσωπικά δεδομένα όπως τραπεζικά στοιχεία-λογαριασμούς."

 

Δείτε επίσης:

Εμφανίστηκε ως στέλεχος της Περιφέρειας και ζητούσε χρήματα!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη.

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ