Περιοδεία Γ.Μεραμβελιωτάκη σε Άνω Χερσόνησο και Ανάληψη

Newsroom
Newsroom

«Όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε ένα υποδειγματικό δήμο με το δημότη στην πρώτη γραμμή

Το όραμα του για την δημιουργία ενός υποδειγματικού δήμου που θα λειτουργεί υποστηρικτικά με τον δημότη στην πρώτη γραμμή και με συλλογικότητα, ανέπτυξε ο κ. Γιώργος Μεραμβελιωτάκης, υποψήφιος δήμαρχος Χερσονήσου στην συνέχεια της περιοδείας του στην Ανάληψη και την Άνω Χερσόνησο.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: 

"Ο κ. Μεραμβελιωτάκης συνοδευόμενος από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Μαζί με Όραμα» έγιναν αποδέκτες και πάλι θερμής υποδοχής από τους κατοίκους, με χαμόγελα και αγκαλιές. 

Μεραμβελιωτάκης περιοδείες

Με την απλότητα που διακρίνει τον υποψήφιο και ολόκληρη την ομάδα που τον συνόδευαν, περπάτησαν στα σοκάκια της Άνω Χερσονήσου και συνομίλησαν για πολύ ώρα με τους κατοίκους, τους καταστηματάρχες και τους πελάτες. Ακόμη και οι διερχόμενοι οδηγοί έσπευδαν να χαιρετήσουν τον υποψήφιο δήμαρχο και τα μέλη του συνδυασμού του και να τους ευχηθούν για την επικείμενη εκλογική «μάχη».

 Ξεχωριστές ήταν και οι συναντήσει με τους μεγαλύτερους σε ηλικία δημότες που δεν έκρυβαν την αγωνία τους για το μέλλον του τόπου τους, ζητώντας από τον επικεφαλής της  παράταξης να σκύψει πάνω από τα προβλήματα για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολίτων. 

Οι περιοδείες του συνδυασμού ¨Μαζί με Όραμα θα συνεχιστούν αύριο στο Πισκοπιανό, στο Κουτουλουφάρι και στο Λιμένα Χερσονήσου".

Μεραμβελιωτάκης περιοδείες

  Μεραμβελιωτάκης περιοδείες

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ