Περιοδείες των Υποψηφίων Βουλευτών του ΚΚΕ στο Νομό Χανίων

Newsroom
Newsroom

Δείτε τις περιοδείες θα πραγματοποιηθούν από τους υποψήφιους Βουλευτές Χανίων και στελέχη του ΚΚΕ.

Η Κομματική Οργάνωση Χανίων του ΚΚΕ συνεχίζει το πρόγραμμα πλατιάς πολιτικής δραστηριότητας, με περιοδείες, εξορμήσεις, συσκέψεις και σύνθημα: «Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας. Μόνο ο λαός σώζει τον λαό. Όλοι στον αγώνα, με ΚΚΕ δυνατό!», με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές  του ΚΚΕ, να καλούν τον χανιώτικο λαό, τη νεολαία, τις γυναίκες και τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους να πάρουν αποφασιστικά  θέση στους αγώνες και τις εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα περιοδείες θα πραγματοποιηθούν από τους υποψήφιους Βουλευτές Χανίων και στελέχη του ΚΚΕ.

Δευτέρα 3 Απριλίου 

Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές ,Αλέκο Μαρινάκη, και Μαρία Γιαννάκη, θα περιοδεύσει στα χωριά του πρώην Δήμου Φρε.

Τρίτη 4 Απριλίου

Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Αλέκο Μαρινάκη, θα περιοδεύσει στην ΕΤΕΝΑΠ, στις 2:45 μ.μ

Τετάρτη 5 Απριλίου

Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή Χαριτίνη Παπαδάκη , θα περιοδεύσει στη περιοχή της Πελεκαπίνας στις 9π.μ..

Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Αλέκο Μαρινάκη, και Γιάννη Ντουνιαδάκη , θα περιοδεύσει στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κρήτης στις 9π.μ.

Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Αλέκο Μαρινάκη, και Γιάννη Ντουνιαδάκη , θα περιοδεύσει στο 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων στις 12π.μ.

Η Τ.Ε Χανίων του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει σύσκεψη στο Καφέ Δαναός στη Ν.Χώρα στις 7μ.μ. με σύνθημα: « Όσο πιο ψηλά το ΚΚΕ τόσο πιο δυνατός ο λαός! Τόσο πιο δυνατός ο αγώνας για μόρφωση, δουλειά, ζωή με δικαιώματα, για σύγχρονα και ασφαλή σχολεία». Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Μαρία Γιαννάκη και Μιλτιάδης Κλωνιζάκης. 

Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Αλέκο Μαρινάκη, και Γιάννη Ντουνιαδάκη , θα περιοδεύσει στα χωριά της Αλμυρίδας, της Πλάκας, του Κόκκινου Χωριού και του Γαβαλοχωρίου στις 7μ.μ 

Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Δημήτρη Ανθούση θα περιοδεύσει στην περιοχή των Βουκολιών στις 7.30μ.μ.

 

Πέμπτη 6 Απριλίου

Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων, με επικεφαλής τους Χαριτίνη Παπαδάκη και Δημήτρη Ανθούση, θα περιοδεύσει στα Συνεργεία του Δήμου Χανίων στο Βαμβακόπουλο στις 7.30π.μ.

Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων, με επικεφαλής, τους υποψήφιους βουλευτές Μίλτιάδη  Κλωνιζάκη και Αλέκο Μαρινάκη, θα περιοδεύσει στην ΔΕΔΙΣΑ στις 9.30π.μ.

Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τους Αλέκο Μαρινάκη, και Γιάννη Ντουνιαδάκη , θα περιοδεύσει στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης στις 11.30π.μ.

Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Χαριτίνη Παπαδάκη, και Μιλτιάδη Κλωνιζάκη , θα περιοδεύσει στα Νερά Κρήτης στις 12π.μ.

Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Αλέκο Μαρινάκη θα περιοδεύσει στα εμπορικά καταστήματα της πόλης των Χανίων στις 6.30μ.μ.

 

Παρασκευή 7 Απριλίου

Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Αλέκο Μαρινάκη, και Γιάννη Ντουνιαδάκη , θα περιοδεύσει στα ΚΑΠΗ της Νέας Χώρας στις 9π.μ.

Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Δημήτρη Ανθούση, θα περιοδεύσει στο Νοσοκομείο Χανίων στις 9.30π.μ.

Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων, με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Μιλτιάδη Κλωνιζάκη και Δημήτρη Ανθούση, θα περιοδεύσει στο ΙΚΑ στις 12π.μ.

Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Μιλτιάδη Κλωνιζάκη και Δημήτρη Ανθούση , θα περιοδεύσει στο ΤΟ.Μ.Υ. Χανίων στη 1μ.μ.

Κλιμάκιο της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή Χαριτίνη Παπαδάκη , θα περιοδεύσει στη ΔΥΠΑ Χανίων ΕΠΑΣ-ΚΕΚ στις 7μ.μ.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ