Πέταξε δυναμιτάκι στο πλήρωμα του απορριμματοφόρου!

Πρωτοφανές περιστατικό στο κέντρο του Ηρακλείου - Συλλήψεις και μηνύσεις μεταξύ επιχειρηματία και υπαλλήλου της Καθαριότητας στον Δήμο Ηρακλείου

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο του Ηρακλείου, όταν 42χρονος επιχειρηματίας, άγνωστο ακόμη για ποια αφορμή, απείλησε το πλήρωμα απορριμματοφόρου του Δήμου Ηρακλείου και πέταξε δυναμιτάκι εναντίον τους.

Το περιστατικό έγινε στις 9:10 το βράδυ στην οδό Ιδομενέως κατά τη διάρκεια της αποκομιδής των απορριμμάτων. Ο 42χρονος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται απείλησε λεκτικά και στη συνέχεια με μεταλλική ράβδο τον 37χρονο οδηγό του απορριμματοφόρου καθώς και την 34χρονη συνάδελφό του που μαζί αποτελούσαν το πλήρωμα.

Η αφορμή του περιστατικού δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, ωστόσο ο 42χρονος πέταξε εναντίον των δύο εργαζομένων στην Υπηρεσία Καθαριότητας ένα δυναμιτάκι. Το ευτύχημα ήταν ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί από το περιστατικό.

Τόσο ο επιχειρηματίας όσο και ο οδηγός του απορριμματοφόρου αλληλομηνύθηκαν και συνελήφθησαν και οι δύο, ενώ μήνυση σε βάρος του 42χρονου υπέβαλε και η προϊσταμένη της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ