Πεζοπορία στο φαράγγι Αγίου Αντωνίου - Πατσού

Πεζοπορία στο φαράγγι Αγίου Αντωνίου - Πατσού

Με το Σύλλογο "Δρόμοι Ζωής"

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει:

"Συνεχίζουμε τις επισκέψεις μας στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου, με διάθεση αυτή τη φορά για περιπέτεια και πλατσούρισμα... ότι χρειάζεται δηλαδή για ψυχική, πνευματική και σωματική ανάταση.

Περιμέναμε να φτάσει το νερό στο ύψος του ...γονάτου !! λοιπόν, για να κάνουμε την διάσχιση του ομώνυμου, πανέμορφου και δασωμένου φαραγγιού. Λιμνούλες, μικροί καταρράκτες, φαρδιά και στενά περάσματα, υποτυπώδεις ξύλινες σκάλες και αρκετό παιχνίδι στο νερό (θα έχουμε rivertrekking), θα συνθέσουν το πεδίο που θα κινηθούμε με τερματισμό στη γραφική λίμνη των Ποταμών.

Κατά την πορεία μας θα επισκεφθούμε το σπηλαιώδη ναό του Αγίου Αντωνίου (σπήλαιο αφιερωμένο κατά την αρχαιότητα στον Κραναίο Ερμή), με τα εκατοντάδες χαρτάκια-προσευχές τοποθετημένα σε κάθε σχισμή των βράχων, αλλά και τάματα και πατερίτσες μαρτυρία των θαυμάτων.

Στην πόλη του Ρεθύμνου αργότερα, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο, καφέ, βόλτα. 


Ώρες πορείας 03:30 Β.Δ. 1 (rivertrekking).

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:00.
Ημέρα Κυριακή 05/07/2020.

Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Πληρωμές – Ακυρώσεις μέχρι Παρασκευή μεσημέρι.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Η τιμή συμμετοχής των μελών, στις εκδρομές, ισχύει για εξόφληση μέχρι και τις ημερομηνίες που αναφέρονται σε κάθε ανάρτηση, ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΑΥΞΑΝΕΤΑΙ.

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ επίσης ενημερωθείτε από το site μας www.dromoizois.gr

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Σημαντική υπενθύμιση : Η χρήση της μάσκας στο λεωφορείο είναι υποχρεωτική"

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ