To «Πλαίσιο» γιορτάζει το νέο του υπερκατάστημα στο Ηράκλειο με έκπτωση 23%!

Newsroom
Newsroom

Ένας ολοκαίνουργιος εντυπωσιακός χώρος, υποδέχεται τους Κρητικούς με τριήμερο πάρτι, events και ελκυστικές εκπτώσεις

To «Πλαίσιο» συμπληρώνει 23 χρόνια παρουσίας στην Κρήτη και το γιορτάζει με ένα σημαντικό γεγονός. Το άνοιγμα του δεύτερου καταστήματος στο Ηράκλειο, για την ακρίβεια ενός υπερκαταστήματος, στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, όπου οι Κρητικοί θα έχουν την ευκαιρία να βρουν συγκεντρωμένα σε τρεις ορόφους το σύνολο των προϊόντων που διαθέτει η αλυσίδα.

Το νέο κατάστημα «Πλαίσιο» άνοιξε τις πύλες του πανηγυρικά το πρωί της Πέμπτης και μέχρι το Σάββατο 27 Μαΐου, προσφέρει έκπτωση τιμών ύψους 23% για τα 23 χρόνια της λειτουργίας του στην Κρήτη. Η προνομιακή αυτή έκπτωση στο νέο κατάστημα για τους Κρητικούς ισχύει για όλα τα διατιθέμενα προϊόντα εκτός από εκείνα των εταιριών Apple, Playstation και Nintendo, τις προπαραγγελίες και τις ειδικές τοπικές προσφορές.

Η μεγάλη γιορτή στο κατάστημα της Λεωφόρου 62 Μαρτύρων έχει χαρακτηριστεί ως ένα συνεχές πάρτι για τους Κρητικούς καταναλωτές με πολλά events και σπέσιαλ προσκεκλημένους. Δείτε το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων:

Πλαίσιο events

Η παρουσίαση

Το απόγευμα της Τετάρτης τα στελέχη της «Πλαίσιο» παρουσίασαν επίσημα το νέο κατάστημα στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο οικοδόμημα και να ξεναγηθούν στους χώρους του. Η ειδική διαρρύθμιση με την ανάλογη σήμανση βοηθά τον καταναλωτή να βρει γρήγορα και εύκολα τα είδη που αναζητά, τα οποία διατίθενται σε μια τεράστια ποικιλία και πληθώρα, κατάλληλη για να καλύψει τις ανάγκες όλων.

Πλαίσιο παρουσίαση

Χαρτικά, παιχνίδια, έπιπλα και αναλώσιμα γραφείου βρίσκονται όλα συγκεντρωμένα στον 2ο όροφο, ενώ στον 1ο εντυπωσιάζουν οι συλλογές με τις λευκές ηλεκτρικές συσκευές, τα σκεύη κουζίνας, τις συσκευές προσωπικής περιποίησης, τις τηλεοράσεις, τις φωτογραφικές μηχανές και τα ηλεκτρικά δίκυκλα. Στο ισόγειο δεσπόζουν εκθέσεις από τους πιο ενημερωμένους τομείς στη χώρα σε προϊόντα τεχνολογίας, κινητής τηλεφωνίας και ηλεκτρονικών υπολογιστών. Το νέο πολυκατάστημα διαθέτει δύο εισόδους, την κύρια επί της Λεωφόρου 62 Μαρτύρων καθώς και μια παράπλευρη, ενώ οι καταναλωτές θα μπορούν να εξυπηρετηθούν με τον χώρο στάθμευσης που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 40 οχήματα.

Το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα έχει έκταση 1.450 τ.μ. και διαθέτει αποθήκες 650 τ.μ. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι πρόκειται όχι μόνο για το μεγαλύτερο «Πλαίσιο» της Κρήτης, αλλά και για το μεγαλύτερο της Νότιας Ελλάδας.

Γνωρίζοντας το «Πλαίσιο» - Μια ιστορική αναδρομή

Στη διάρκεια της παρουσίασης επισημάνθηκε από τα στελέχη της εταιρίας ότι το πρώτο κατάστημα στην Κρήτη ξεκίνησε τη λειτουργία του στο Ηράκλειο, στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στις 8 Φεβρουαρίου 2000. Ακολούθησε το κατάστημα των Χανίων στην Μ. Μπότσαρη και στις 25 Μαΐου 2023, άνοιξε τις πύλες του το νέο υπερκατάστημα στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων, 154 στο Ηράκλειο.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι το σύνολο του προσωπικού που στελεχώνει το ολοκαίνουργιο πολυκατάστημα, δηλαδή 70 άτομα, προέρχεται από την Κρήτη. Εξάλλου, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας που αναπτύσσει διαχρονικά η εταιρία για τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών, όλες οι εργασίες, συντηρήσεις και κατασκευές που έγιναν για το κατάστημα της Λεωφόρου 62 Μαρτύρων υλοποιήθηκαν από επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, όπως επίσης από την Κρήτη προέρχονται και οι 16 εταιρίες – προμηθευτές που αποτελούν και σταθερές συνεργασίες με την εταιρία.

Πλαίσιο παρουσίαση
Η εμπορική διευθύντρια της Onmedia Digital, Κατερίνα Γεωργαντέλη και ο διευθυντης δικτύου του Πλαίσιο,  Αριστείδης Ηλιάδης


Το νέο κατάστημα παρέχει το σύνολο των υπηρεσιών του «Πλαίσιο», δηλαδή:

  • Το πρόγραμμα χρηματοδότησης «Μήνα-μήνα» για πελάτες λιανικής και ελεύθερους επαγγελματίες
  • Άμεση παράδοση προϊόντων
  • Σύνδεση και αποσύνδεση συσκευών
  • Επεκτάσεις εγγυήσεων
  • Ανακύκλωση συσκευών

Η «Πλαίσιο» συμπληρώνει 54 χρόνια λειτουργίας και διαθέτει δίκτυο 25 καταστημάτων. Η δραστηριότητά της είναι διεθνής, απασχολώντας περισσότερους από 1.500 εργαζομένους και διαθέτοντας στο καταναλωτικό κοινό 25.000 προϊόντα.

Το αξιακό πρότυπο της εταιρίας εδράζεται διαχρονικά στην κοινωνική προσφορά, στην παροχή γνώσης, την ποιότητα, την ομαδικότητα, την καινοτομία, τον προσανατολισμό στον πελάτη και το διαρκές ενδιαφέρον για το έμψυχο δυναμικό της «οικογένειας» του «Πλαίσιο».

Το πρώτο εμπορικό της εταιρίας ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1969, στο πασίγνωστο κατάστημα της οδού Στουρνάρη στα Εξάρχεια, από τον ιδρυτή και σημερινό πρόεδρο της «Πλαίσιο» Γιώργο Γεράρδο. Το 1986 συναρμολογήθηκε ο πρώτος στην ελληνική αγορά Η/Υ με βάση τις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη και κατοχυρώθηκε το brand name «Turbo – X».

Το 1995 η «Πλαίσιο» συγκροτεί τμήμα απευθείας πωλήσεων και αποστολών προϊόντων σε πελάτες μέσω τηλεφώνου και καταλόγων και ένα χρόνο αργότερα εισάγεται το πρωτοποριακό εμπορικό κανάλι παρουσίασης των προϊόντων της μέσω καταλόγων που ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Πλαίσιο παρουσίαση

Το 1999, η εταιρία καινοτομεί και πάλι και δημιουργεί το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα, το γνωστό σε όλους μας plaisio.gr. To 2005 ιδρύεται το πρώτο «Πλαίσιο» στη Βουλγαρία και το 2009 στη Μαγούλα Αττικής εγκαινιάζεται το πιο σύγχρονο κέντρο logistics σε έκταση 22.500 τ.μ.

Το 2017 το brand «Turbo-X» συμπληρώνει 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και το ίδιο έτος ξεκινά τη λειτουργία το plaisiopro.gr. Το 2018 θεωρείται έτος τομή στην ιστορία της εταιρίας καθώς επαναπροσδιορίζεται η ταυτότητά της. Τον επόμενο χρόνο η «Πλαίσιο» γιορτάζει τον μισό αιώνα παρουσίας της στην ελληνική αγορά, εγκαινιάζει το 24ο κατάστημά της στην Αθήνα και εισέρχεται δυναμικά στον χώρο και των οικιακών συσκευών.

Στην πολύχρονη διαδρομή της η «Πλαίσιο» έχει αποσπάσει περισσότερα από 250 βραβεία και διακρίσεις. Μόνο το 2022 συγκαταλέγονται στη συγκομιδή της 67 βραβεία, ενώ ο ιδρυτής και πρόεδρός της Γιώργος Γεράρδος απέσπασε το βραβείο «Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς».

Συνεχής και αποτελεσματική είναι η παρουσία της «Πλαίσιο» στους τομείς της βιώσιμης ανάπτυξης και της κοινωνικής υπευθυνότητας. Η Ομάδα Εθελοντών «Πλάι σου» μετρά περισσότερα από 300 ενεργά μέλη. Στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς η εταιρία συμμετέχει ενεργά σε διάφορες δράσεις όπως:

  • Συγκέντρωση σχολικών ειδών για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» τον Σεπτέμβριο του 2022
  • Χριστουγεννιάτικα δώρα που λένε «το είδα & σκέφτηκα έναν καλό σκοπό» τον Δεκέμβριο του 2022
  • Race for the Cure: Τρέχουμε μαζί για καλό σκοπό, από το 2016 μέχρι και σήμερα
  • Μια ημέρα προσφοράς στο Χατζηπατέρειο Ίδρυμα τον Μάρτιο του 2023.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ