Πλήρωσαν ακριβά τις παραβάσεις στο μεζεδοπωλείο και το σουβλατζίδικο

Πλήρωσαν ακριβά τις παραβάσεις στο μεζεδοπωλείο και το σουβλατζίδικο

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ σε όλη την Κρήτη για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

Συνολικά 8.000 ευρώ θα πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ενός μεζεδοπωλείου και ενός σουβλατζίδικου στο Ρέθυμνο για παραβάσεις των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. Στην περίπτωση της πρώτης επιχείρησης, ο ιδιοκτήτης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που πραγματοποίησαν τον έλεγχο να εξυπηρετεί περισσότερους πελάτες από όσο επέτρεπαν τα τετραγωνικά της επιχείρησής του, ενώ ο ιδιοκτήτης του οβελιστήριου συνέχισε να λειτουργεί το κατάστημά του μετά τη 1:30 τα ξημερώματα που αρχίζει η απαγόρευση της κυκλοφορίας. Αντίστοιχα, για το μεζεδοπωλείο επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ και για το σουβλατζίδικο 3.000 ευρώ. 

Πρόστιμο ύψους 3.000 επιβλήθηκε και στον ιδιοκτήτη του καφενείου στο Ηράκλειο, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής μαζί με άλλα 9 άτομα, καθώς είχε μετατρέψει την επιχείρησή του σε ... παράνομη λέσχη όπου διεξάγονταν τυχερά παιχνίδια. 

Το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν σε όλη την Κρήτη 1.992 έλεγχοι από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ και επιβλήθηκαν συνολικά 10 πρόστιμα. Τα 8 από αυτά αφορούσαν στη μη χρήση της προστατευτικής μάσκας και τα υπόλοιπα στη μετακίνηση σε ώρα που ίσχυε η απαγόρευση της κυκλοφορίας. 

Φωτογραφία αρχείου: pixabay

Διαβάστε επίσης:

Τα κέρδη από το μεσημεριανό μπαρμπούτι ήταν χειροπέδες!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ