"Πονάω! Αφήστε με!" Η σεξουαλική παρενόχληση στο σχολείο και οι εφιάλτες

Newsroom
Newsroom

Τι καταγγέλλει στο Cretalive η μαμά ενός 7χρονου κοριτσιού


«Το παιδί μου έχει εφιάλτες. Φωνάζει στον ύπνο του «Αφήστε με, πονάω!», όπως έλεγε και στα παιδιά που το παρενόχλησαν στις τουαλέτες του σχολείου».  Τα παραπάνω αναφέρει στο Cretalive η μαμά ενός κοριτσιού 7 ετών, μαθήτριας της Α τάξης του Δημοτικού.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, το παιδί ήταν στην τουαλέτα του σχολείου την ώρα του διαλλείματος και παιδιά Ε’ τάξης του έκαναν άσεμνες χειρονομίες. Πρόκειται για τη δεύτερη καταγγελία που έρχεται στο Cretalive για το ίδιο σχολείο και η υπόθεση βρίσκεται πια στα χέρια της Δικαιοσύνης. Η μητέρα αναφέρει πως το κορίτσι της έχει ξεσπάσματα θυμού ενώ ακόμα και σήμερα την ενοχλούν τα μεγαλύτερα παιδιά.

Σύμφωνα με την ίδια, της κλωτσούν την τσάντα, την κοιτάνε αγριεμένα και η μικρή φοβάται να πάει στο σχολείο. Πρόσφατα, έγινε μια εκδήλωση στον χώρο του σχολείου και το παιδί δεν ήθελε να παρευρεθεί για να μην είναι στον ίδιο χώρο με τα άλλα παιδιά. Η μητέρα του παιδιού θέλει να μπορεί η κόρη της να είναι ασφαλής στο σχολείο, να μη χάσει την εμπιστοσύνη του. Το παιδί έχει ήδη ξεκινήσει συνεδρίες με παιδοψυχολόγο για να αντιμετωπίσει αυτό το περιστατικό. «Μέχρι πότε θα έχει αυτό το τραύμα στην ψυχή του;», αναρωτιέται η μητέρα του που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι συνέβη κάτι τέτοιο στο παιδί της και, μάλιστα, μέσα στο σχολείο.

 

Φωτογραφία από Anemone123 από το Pixabay
 
 
Δείτε επίσης
 
 
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ