"Πονοκέφαλος" μικροκλοπές και καταστροφές στο Κοιμητήριο

Αντώνης Παντινάκης
Αντώνης Παντινάκης
"Πονοκέφαλος" μικροκλοπές και καταστροφές στο Κοιμητήριο

Η δημοτική αρχή εξετάζει το ενδεχόμενο φύλαξης, τουλάχιστον τις βραδινές ώρες

Του Αντώνη Παντινάκη


Λύση για την αποτροπή και τον περιορισμό φαινομένων  (μικρο)κλοπών και καταστροφών που έχουν παρατηρηθεί στο νέο Κοιμητήριο του Ηρακλείου, αναζητά η δημοτική αρχή Ηρακλείου.

Στις σκέψεις υπάρχει μέχρι και η φύλαξη του χώρου, αν όχι για καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, τουλάχιστον τις βραδινές ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι και στο Κοιμητήριο του Αγίου Κωνσταντίνου,  προ ημερών ο τάφος της Λιλης Ζωγράφου υπέστη σοβαρές ζημιές (Δείτε ΕΔΩ), προκαλώντας την αμεση και οργισμένη αντίδραση της αρμόδιας αντιδημάρχου Μαρίας Καναβάκη.

"Τα κοιμητήρια είναι χώροι ιεροί, ιδιαίτεροι και απαιτούν από την πλευρά μας μέριμνα και προσοχή , αλλά και σεβασμό από όλους μας " σχολίασε η κ. Καναβάκη.

Νέα σύνδεση 

Ταυτόχρονα, προχωρά και η διαδικασία για τη νέα σύνδεση του Νέου Κοιμητηρίου με το δίκτυο αποχέτευσης της ΔΕΥΑΗ, προϋπολογισμού 50.000 ευρώ, κάτι που εδώ και καιρό είχε εντοπιστεί ως αναγκαιότητα.

Το δίκτυο πιθανότατα να φανεί χρήσιμο και στην ευρύτερη περιοχή. Το μόνο που απομένει είναι η έγκριση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ