Πώς σώθηκε ένα μωρό από τα ορμητικά νερά - Συγκλονιστική μαρτυρία

Πώς σώθηκε ένα μωρό από τα ορμητικά νερά - Συγκλονιστική μαρτυρία

Σενάριο ταινίας θυμίζουν τα όσα περιγράφει στο Livetalks η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανάληψης Αμαλία Κουτσαντωνάκη

Ένα βρέφος φυγαδεύτηκε μέσα σε ένα... καλάθι, για να γλιτώσει από τα ορμητικά νερά! Είναι ένα από τα πιο συγκλονιστικά (αν όχι το πιο συγκλονιστικό) περιστατικό, από τη χθεσινή θεομηνία στην Ανάληψη Χερσονήσου!

Τα όσα περιέγραψε στο Livetalks η πρόεδρος του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαλία Κουτσαντωνάκη, κόβουν την ανάσα!

Οι καταστροφές είναι μεγάλες. Η Ανάληψη έχει πληγεί ποικιλοτρόπως Από χθες στις 4 τα ξημερώματα, 25 αυτοκίνητα κατέληξαν στη θάλασσα!”.

Η ορμή και ο απίστευτος όγκος νερού και λάσπης που “κατέβαινε”, παρέσυραν τα πάντα στο διάβα τους! “Η οδός Αναλήψεως, από το γεφυράκι μέχρι κάτω στην παραλία δεν υπάρχει!”. Στη θέση της, υπάρχει ένα μεγάλο χαντάκι!

Συνεργεία του Δήμου Χερσονήσου πραγματοποιούν εργασίες από το πρωί, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου θα γίνει καταγραφή των αυτοκινήτων που βρίσκονται στην παραλία, εντός κι εκτός νερού!

Οι πέτρες “έπεφταν” σωρηδόν ελιές ξεπατώθηκαν και δύο στύλοι της ΔΕΗ έπεσαν μέσα στο χωριό!

Με την βοήθεια του ιερέα της τοπικής Ενορίας, του πατρός Γεωργίου Μηλάκη, κατάφεραν να φυγαδευτούν από τον φωταγωγό δύο οικογένειες αλλοδαπών!

Σ’ εκείνο το σημείο, έγινε και η διάσωση ενός μωρού, μέσα σε ένα καλάθι!

“Ήταν απίστευτα όλα αυτά που ζήσαμε χθες, δεν κοιμηθήκαμε! Όλο το χωριό ήταν στο πόδι μέχρι και τις 4 που ηρέμησαν τα νερά” είπε η κ. Κουτσαντωνάκη, που συνεχώς κάνει τον σταυρό της και ευχαριστεί τον Θεό για το γεγονός ότι δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές – ήταν πραγματικά θαύμα!

Η επιχείρηση της κ. Κουτσαντωνάκη βρίσκεται στη θάλασσα!

Βαθιά λαβωμένοι, συνεντριμμένοι και εξουθενωμένοι, οι κάτοικοι της Ανάληψης προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους.


Ακούστε την συγκλονιστική μαρτυρία της κας. Αμαλία Κουτσαντωνάκη:

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ