Προγράμματα αθλητισμού online από τον Δήμο και την ΑΑΗ

Προγράμματα αθλητισμού online από τον Δήμο και την ΑΑΗ

Συνεχίζονται τα προγράμματα τηλεάσκησης

Με επιτυχία συνεχίζονται τα προγράμματα τηλεάσκησης που πραγματοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου και η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου με το προσωπικό της, λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων που απαγορεύουν την δια ζώσης άσκηση στα Δημοτικά  Αθλητικά Κέντρα.

Τα προγράμματα υλοποιούν πτυχιούχοι καθηγητές φυσικής αγωγής, στο Δημοτικό Αθλητικό Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου (ΔΑΠΚΗ – Πατέλες) και στο Παγκρήτιο Στάδιο.  Μέρος των προγραμμάτων LIVE, τα οποία μεταδίδονται on line στο facebook  της ΑΑΗ,  είναι διαθέσιμα σε όλους τους πολίτες ανεξάρτητα αν είναι μέλη των Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων Ηρακλείου , ενώ άλλα είναι διαθέσιμα μόνο στα μέλη των ΔΑΚΗ, στα οποία και αποστέλλεται το σχετικό   link προκειμένου να τα παρακολουθήσουν.

Το περιεχόμενο ανανεώνεται εβδομαδιαία και καλύπτει το σύνολο των ομαδικών προγραμμάτων που διδάσκονταν στα δημοτικά γυμναστήρια όπως  Pilates, Yoga, Zumba Dance, TΑE BO, γενική γυμναστική κ.ά.

Περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν  στην σελίδα της ΑΑΗ στο facebook https://www.facebook.com/aahaeota  και στο site https://aahaeota.gr/

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ