Συλλιγάρδος Ο.Ε. - Δυναμική επέκταση στην αγορά του Ρεθύμνου

Συλλιγάρδος Ο.Ε. - Δυναμική επέκταση στην αγορά του Ρεθύμνου

Έχοντας δημιουργήσει συνεργασίες με μεγάλες αλυσίδες super market αλλά και μικρότερα επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης, η εταιρεία φιλοδοξεί να φτάσει σταδιακά σε κάθε γωνιά της Κρήτης.

Τα ποιοτικά προϊόντα γάλακτος Συλλιγάρδος γνωστά για την υψηλή ποιότητα και διατροφική τους αξία,διατίθενται πλέον και στην ευρύτερη αγορά του Νομού Ρεθύμνου. Έχοντας δημιουργήσει συνεργασίες με μεγάλες αλυσίδες super market αλλά και μικρότερα επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης, η εταιρεία φιλοδοξεί να φτάσει σταδιακά σε κάθε γωνιά της Κρήτης.

Το καταναλωτικό κοινό του Νομού Ρεθύμνου μπορεί να βρει όλη τη προϊοντική γκάμα της εταιρείας στις αλυσίδες CRM Αριάδνη,Super Markets Παυλάκης,ΣΥΝ.ΚΑ Super Markets και Super Μarket Χαλκιαδάκης. Τα προϊόντα Συλλιγάρδος είναι επίσης διαθέσιμα και σε συσκευασίες ΗΟ.RΕ.CA.

Για πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα σημεία πώλησης αλλά και τις δυνατότητες συνεργασίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρεία τηλεφωνικά στο 2841 034113 αλλά και μέσω facebook & instagram

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ