Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος, από Δευτέρα

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος, από Δευτέρα

ΔΕΥΤΕΡΑ 6/7/2020
05:30-07:30 Στις εγκαταστάσεις της 5ης προβλήτας του Λιμένα Ηρακλείου και των Γερανών. Στη Λ. Ικάρου από Ηροδότου έως την οδό Νηρέως στον Πόρο μετά παρόδων. Επίσης στις περιοχές της εκκλησίας Αγ. Δημητρίου στον Κατσαμπά του κόμβου Κατσαμπά, του Δημ. σχολείου Κατσαμπά, της επιχείρησης Μύθος Λάντ.
Στον Πόρο στην περιοχή του σινε Κρόνου, του κτηνιατρείου, της πλατείας Αγ. Γεωργίου και του ορφανοτροφείου. Στην Ανάληψη και στο Λιμάνι στις περιοχές της Παγκρήτιας Τράπεζας, του Θεατρικού Σταθμού, Της Αγροτικής Τράπεζας στην παραλιακή λεωφόρο. Στην περιοχή όπισθεν του εργατικού κέντρου Ηρακλείου και στη Λ. Ικάρου από την οδό Σταδίου στην Αλικαρνασσό έως το πάρκο Νεολαίας.
07:30-16:00 Στην Αλικαρνασσό στις οδούς Ηροδότου από την οδό Διδούς μέχρι την οδό Ορακίων, Ν. Φωκά από την οδό Σταδίου μέχρι την οδό Ηροδότου. Μαυσώλου από την οδό Αναγεννήσεως μέχρι την οδό Ορακίων, Αναγεννήσεως από την οδό Μαυσώλου μέχρι την οδό Σταδίου. Επίσης στις οδούς 1922 και Τιμοθέου και στις εγκαταστάσεις του s.m. MAX Χαλκιαδάκη στην οδό Μαυσώλου.
08:00-10:00 Στο χωριό Ροδιά του Δ. Μαλεβίζίου στην περιοχή του κέντρου χωριού και του γηπέδου.
08:00-12:00 Στο χωριό Άνω Λουτράκι του Δ. Μαλεβιζίου στην περιοχή της εκκλησίας.
13:00-15:00 Στο Δ. Ηρακλείου, στο Ηράκλειο, στις περιοχές Αγ. Αικατερίνης, Παπατίτου μετόχι, Αγ. Ιωάννη θέση Κεφάλα και νέου κοιμητηρίου, Παγκρητίου εκπαιδευτηρίου, πρώην στάβλων Τσακίρη, Εργατικών κατοικιών Αγ. Ιωάννη νεκροταφείου Τεκέ και στις περιοχές όπισθεν του Πανεπιστημίου Κρήτης και του Βενιζέλειου Νοσοκομείου. Συμπεριλαμβανομένων των οδών Λουδ. Παστέρ, Δερβενακίων, Κλεάνθη, Νεόφυτου, Γραννικού, Αρχελάου, Αρριανού, Πανδάραιω, Ερμή, Πικροδάφνης, Κ. Καρυωτάκη, Αντ. Σαμαράκη, Κάδμου, Ιασίωνος, Νάθενα.
13:00-15:00 Στις Πατέλες στις οδούς Μακεδονίας από την οδό Δράμας έως την οδό Μ. Τοπλού, Μ. Τοπλού από την οδό Σερρών έως την οδό Ξυλούρη.

ΤΡΙΤΗ 7/7/2020
05:30-07:30 Στην Αλικαρνασσό στις περιοχές της ΣΕΑΠ, της επιχειρήσεως τζακιών νότια της ΣΕΑΠ, των εγκαταστάσεων των καυσίμων του αεροδρομίου, των τεχνικών σχολών Αλικαρνασσού, του 3ου ΕΠΑΛ, της επιχειρήσεως Good year, των φυλακών Αλικαρνασσού, των πρώην σφαγείων και στις οδούς Δωδεκανήσου, Μαυσώλου, Δημοκρατίας, Αρτεμισίας, Κεράμου, Μαράκη, Ανθούς, Παπαοικονόμου. τις οδούς, Ηροδότου, Ηρακλείτου, Διονυσίου, Καρίας, Σταδίου, Αγ. Τρύφωνος, Αναγεννήσεως και Αναπαύσεως. Επίσης στη Λ. Ικάρου από το Αεροδρόμιο έως την Λ. Καζαντζίδη.
08:00-10:00 Στα Πεζά στην περιοχή των ψυγείων της Ένωσης, στη διακλάδωση προς Χουδέτσι και στην περιοχή όπισθεν της Ένωσης Πεζών.
08:00-12:00 Στο χωριό Ασκοί Δ. Χερσονήσου, στο κέντρο του χωριού και στην περιοχή της οικίας Σταυρουλάκη.
10:00-14:00 Στο Αρκαλοχώρι, στην περιοχή του ελαιουργείου Παναγιωτάκη ,του Γυμνασίου Αρκαλοχωρίου και της οικίας Ασσαριωτάκη Εμμ.
11:00-13:00 Στο Δ. Μινώα Πεδιάδος στο χωριό Καραβάδος και στην περιοχή του ελαιουργείου Πετράκη.
11:00-14:00 Στο χωριό Μαθιά του Δ. Μινώα Πεδιάδος, στην περιοχή της οικίας Καλαϊτζάκη Ευστράτιου.
12:00-15:00 Στο χωριό Πυράθι του Δ. Αρχανών - Αστερουσίων στην περιοχή της οικίας Καλογεράκη Αντ.
14:00-15:00 Στο χωριό Βόννη του Δ. Μινώα Πεδιάδος στην περιοχή της οικίας Τζιράκη Λεωνίδα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 8/7/2020
05:30-07:30 Στον Κατσαμπά στην περιοχή έναντι της επιχειρήσεως Ηλεκτροσυνεταιρικής στη Λ. Καζαντζίδη και στην οδό Καπάζουρνα. Στη Ν. Αλικαρνασσό, στις περιοχές της εκκλησίας της Παναγίας Καμαριανής, του s.m. Χαλκιαδάκη MEGA, του νεκροταφείου Αλικαρνασσού, του Γυμνασίου, των επιχειρήσεων Praktiker και Lidl, της μάντρας του Δήμου, των εγκαταστάσεων της Νέας Λαχαναγοράς και του σταθμού βιολογικού καθαρισμού της Ν. Λαχαναγοράς, των εγκαταστάσεων της 126 Σ.Μ., του ΟΤΕ Καρτερού, των επιχειρήσεων Πετρεμπορικής και Ανακύκλωσης στον Καρτερό, της εκκλησίας του. Αγ. Ιωάννη στη Φλωρίδα, των ΚΑΑΥ Καρτερού, στην περιοχή του πρώην ΕΟΤ, του εργοταξίου ΑΤΛΑΣ ΑΕ μέσα στο πρατήριο υγρών καυσίμων SHELL, έναντι της διακλάδωσης προς Πρασσά στην περιοχή του Πέτρινου Πύργου, της επιχειρήσεως Γραμματικάκη, του πρατηρίου υγρών καυσίμων.
08:00-11:00 Στο Δ. Ηρακλείου στον Κατσαμπά στη λεωφόρο Ικάρου από την οδό Δημοκρίτου έως την οδό Δημοσθένους επίσης στις οδούς Οδυσσέως και Βέντρης.
08:00-14:00 Στο χωριό Καμαριώτης του Δ. Μαλεβιζίου, στην περιοχή της νέας παιδικής χαράς.
08:00-14:00 Στη Θέρισσο στην περιοχή των εργατικών κατοικιών Καραμανλή και στις οδούς Λεβήνου από την οδό Μιχ. Αρχαγγέλου έως την οδό Ματάλων, Ματάλων από την οδό Διον. Φραγκιαδάκη έως την οδό Λεβήνου, Διν. Φραγκιαδάκη από την οδό Δραμουντάνη έως την οδό Ματάλων, Δραμουντάνη από την οδό Λεβήνου έως την οδό Δ. Φραγκιαδάκη, Λισού από την οδό Λεβήνου έως της εργατικές κατοικίες Καραμανλή, και στις οδούς Διογένους, Αριστίππου, Βιζυηνού. Στα Δειλινά στις οδούς Ολυμπιονικών από την οδό Αλεξανδρούπολης έως την οδό Βορ. Ηπείρου, Κατεχάκη Ρούβα και Τσόντου Βάρδα από την οδό Βορ. Ηπείρου, Λευκωσίας από την οδό Τσόντου Βάρδα έως την οδό Ολυμπιονικών, Βορ. Ηπείρου από την οδό Πελοπονήσου έως την οδό Ολυμπιονικών και στις οδούς Θεσσαλίας και Πελοποννήσου.
10:00-14:00 Στο χωριό Αηδονοχώρι Δ. Μαλεβιζίου στην περιοχή της κεντρικής εκκλησίας.

ΠΕΜΠΤΗ 9/7/2020
05:30-07:30 Στον Καρτερό στην περιοχή του ΚΤΕΟ, στο Βαθειανό κάμπο και στο Κοκκίνη χάνι στις περιοχές των ξενοδοχείων Αρίνα, Καμάρι, Χατζάκη, Κνωσσός, Ρινέλα, Θέμης, Ακτή Κοκκίνι, Κοράλι, Σοφία. Επίσης στις περιοχές του κέντρου Χατζή, του ζαχαροπλαστείου Σπυρίδων, του ΠΙΚΠΑ, των σχολών τουριστικών επαγγελμάτων και της εκκλησίας Αγ. Θεοδώρων.
08:00-15:00 Στο χωριό Άνω Ζαρό Δ. Φαιστού στις περιοχές από την εισόδου του χωριού έως το οργανοποιείο Στεφανάκη (κεντρικό δρόμο), του αρτοποιείου Λεμονάκη και του κτηρίου του ΟΤΕ .

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/7/2020
05:30-07:30 Στις περιοχές του πρώην Δημαρχείου Γουβών του οικισμού Γουρνών, της παραλίας Κουβοχωρίου και στο Κουβοχώρι, των κτηριακών εγκαταστάσεων του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε, στις εγκαταστάσεις της πρώην Αμερικάνικης Βάσης, του ΔΕΚΚ, του κάμπινγκ και του κολυμβητηρίου Γουβών, των διαμερισμάτων Memories του ξενοδοχείου Ζορμπάς και στην περιοχή μετά τις Γούρνες Πεδ., στο βόρειο παράλληλο της εθνικής, πίσω από το ξενoδοχείο VILLA MARIA, καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.
08:00-15:00 Στο χωριό Άνω Ζαρός του Δ. Φαιστού και στην περιοχή Γεροντόμυλος και στο χωριό Κάτω Ζαρός.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ