Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος, από Δευτέρα

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος, από Δευτέρα

ΔΕΥΤΕΡΑ 7/9/2020
05:30-7:30 Στις περιοχές Κορώνη Μαγαρά, εκκλησίας Αγ. Ιωάννη Ελεήμονα, δεξαμενής Μασταμπά, Αναπηρικών, Χρυσοβαλάντου, Σώπατα, Αριφάκι Μετόχι.
Στο Κορακοβούνι στην περιοχή της επιχείρησης Φοινίτση, στην πλατεία Σινάνη, στην περιοχή του πρώην εργ. Βαθυπέτρου, στο Ατσαλένιο στην περιοχή του γηπέδου ΠΟΑ και της πρώην ταβέρνας Κουνέλια. Στις οδούς Ηρακλή μετά παρόδων, Λ. Παπαναστασίου από την Λ. Κνωσού έως τέρμα προς το Αριφάκι μετόχι μετά παρόδων, Ούλαφ Πάλμε από την οδό Εθνομαρτύρων έως την οδό Ευμαθίου μετά παρόδων Επίσης στις οδούς Παπαπέτρου Γαβαλά και Εθνομαρτύρων μετά παρόδων και στις περιοχές των επιχειρήσεων s.m. Βασιλόπουλου στην οδό Πετρακογιώργη, s.m. Χαλκιαδάκη στην οδό Ηρακλή και σκαπτικών Σαριδάκη στην οδό Ούλωφ Πάλμε
07:30-11:00 Στην Αλικαρνασσό στις οδούς Ηροδότου από Αρκονήσου έως Βρυαζίου, Αρτεμισίας από Ικάρου έως Βρυαζίου, Βρυαζίου και Τρύφωνος από Ελευθεριάδη έως Καρίας, Μαυσώλου από Βρυαζίου έως Τρύφωνος.
10:00-13:00 Στον Κατσαμπά, στην περιοχή της εκκλησίας του Αγ. Δημητρίου και στην λεωφ. Ικάρου από την οδό Κανάρη μέχρι τη λεωφ. Καζαντζίδη.
12:00-15:00 Στο δρόμο από Βασιλειές προς Σύλαμο, στην περιοχή των οικιών Ορφανουδάκη.
13:00-16:00 Στην περιοχή της Αγ. Ειρήνης στα Σπήλια και στην περιοχή του αρδευτικού Μανδαλενάκη.

ΤΡΙΤΗ 8/9/2020
05:30-07:30 Στο Μέσα Κατσαμπά στις περιοχές του Αγροκηπείου και του σταθμού Γεωργικής Έρευνας. Στις περιοχές Αγ. Αικατερίνης, Πατελών, νεκροταφείου Πατελών, Παπατίτου μετόχι Αγ. Ιωάννη, Αλάτσατα Βενιζελείου νοσοκομείου, ανατολικό τμήμα Αριφάκι μετόχι, Μεσαμπελιές, Μπεντεβή και νοτιοανατολικό τμήμα εργατικών κατοικιών Μπεντεβή. Επίσης στις περιοχές Μακρύς τοίχος, Βλυχιά, Αρχαιοτήτων Κνωσσού, Αγ. Ειρήνης στα Σπήλια και Βιολογικού καθαρισμού Αρχανών.
08:00-12:00 Στο Δ. Φαιστού στα χωριά Καλοχωραφίτης, Κισσός, Σκούρβουλα, Μαγαρικάρι, Γρηγοριά, Καμάρες, Βορίζια και σε όλες της επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.
08:00-15:00 Γενικά στο χωριό Πενταμόδι του Δ. Ηρακλείου
08:00-15:00 Στη Λιβάδα Βουτών στις περιοχές από το δρόμο Βουτών προς Λιβάδα, λίγο πριν τελειώσει η άσφαλτος, του δρόμου προς Σταυράκια, (μετά τα μετόχια Χριστοδουλάκη), της γεώτρησης Περδικογιάννη, της οικίας Τσαγκαράκη, των δεξαμενών Βουτών (πριν τις Βούτες δεξιά προς το εργοστάσιο κρέατος Βασσάλου) και στην περιοχή τέρμα στη Λιβάδα (στην ανηφόρα για Βούτες, αριστερά στο βάθος δρόμου).
12:00-16:00 Γενικά στο χωριό Πετροκέφαλο του Δ. Ηρακλείου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 9/9/2020
05:30-07:30 Στις περιοχές Μέσα Κατσαμπάς, Παπατίτου μετόχι, Άνω Φορτέτσα, Σώπατα, , σκαπτικών Σαριδάκη, εκκλησίας Παλαιοημερολογίτισσας στην οδό Ανθέων, Χρυσοβαλάντου και νοτιοδυτικό τμήμα Αριφάκι μετόχι. Στις περιοχές ξυλουργείου Νταγιάση στη Φορτέτσα, Μαραθίτη, Συλάμου, Βασιλειών και Αγ. Βλάση.
08:00-09:30 Στην ε.ο. Ηρακλείου - Μοιρών, μετά την ταβέρνα Γωννιανού, στην περιοχή του Ι.Ν. Πίστης Σοφίας, στην θέση Λιθίνες στις Δαφνές, στα χωριά Σίβα και Δαφνές, στην περιοχή του πρατηρίου υγρών καυσίμων Ζαριφάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις, αντλιοστάσια και κεραίες κινητής τηλεφωνίας των παραπάνω περιοχών.
08:00-13:00 Στην ε.ο. Ηρακλείου - Μοιρών, από την Σταυρακιανή καμάρα μέχρι την εκκλησία του Αγ. Ιωάννη (1, 5 km μετά) και στις περιοχές της επιχείρησης Fiat Νάθενας και των αρδευτικών, Γιαννακάκη, Διαμαντάκη, Σταυρακίων, Μαρκετάκη και Χαλκιαδάκη.
08:00-15:00 Στο Γάζι στη θέση Μεγάλος Λάκκος, στην περιοχή του αρδευτικού Λαμπράκη όπισθεν από τον παιδικό σταθμό Παραμύθι.
08:00-15:00 Στο δρόμο προς τα Σταυράκια, μετά το ΠΑΓΝΗ και το Δημ. Σχολείο, στην περιοχή του φωτοβολταϊκού Κοκκινίδη και της δεξαμενής Προβιδάκη.
12:00-13:00 Στην ε.ο. Ηρακλείου - Μοιρών, μετά την ταβέρνα Γωννιανού, στην περιοχή του Ι.Ν. Πίστης Σοφίας, στην θέση Λιθίνες στις Δαφνές, στα χωριά Σίβα και Δαφνές, στην περιοχή του πρατηρίου υγρών καυσίμων Ζαριφάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις, αντλιοστάσια και κεραίες κινητής τηλεφωνίας των παραπάνω περιοχών.
13:00-16:00 Στις Μεσαμπελιές, στις οδούς Μαρίας Κιουρή, Ζωγραφάκη, Ιόλης Διονυσίου, Ερήνης και Αμπέλου.

ΠΕΜΠΤΗ 10/9/2020
05:30-07:30 Στο Δ. Αρχανών - Αστερουσίων, στα χωριά Πατσίδες Άνω και Κάτω Αρχάνες, Αγ. Παντελεήμονας, Κουνάβοι και Καταλαγάρι. Επίσης στην περιοχή από Κόμες προς Πεζά, στην περιοχή του κέντρου Λαβύρινθος, του κάμπου Πεζών, του βιολογικού καθαρισμού Πεζών, του κέντρου του χωριού Πεζά, της ένωσης Πεζών πίσω από το νέο δημαρχείο και των ψυγείων της Ένωσης, του Κρητικού φούρνου έναντι του οινοποιείου Μίνως και του ελαιουργείου Πολιτάκη στις Αγ. Παρασκιές. Επίσης στα χωριά Μελέσσες, Καλονή, Αγ. Βασίλειος, Χουδέτσι, Παρθένι, Καρκαδιώτισσα, Μεταξοχώρι, Δαμάνια, Αρκάδι, Αμουργέλες, Αρμανώγεια, Χαράκι, Μελιδοχώρι, Τεφέλι, Αποσελέγειο, Πυράθι, Λιγόρτυνος, Πλακιώτισσα.
Στις Μονές Αγ. Παϊσίου και Επανωσήφη καθώς και σ' όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.
08:00-11:00 Στο Ηράκλειο στις οδούς 1878, Ν. Βιστάκη, Αμαρίου, Χάνδακος από τη λεωφ. Σοφ. Βενιζέλου έως την οδό Ευγενικού, Δελημάρκου και Γιαμαλάκη από 1878 έως Μηριώνου. Επίσης στις κτιριακές εγκαταστάσεις της επιχειρήσεως Heraklio center.
08:00-12:00 Στο χωριό Μελέσσες του Δ. Αρχανών - Αστερουσίων, στην περιοχή της νεοαναγειρόμενης οικίας Ψυχογιού Κ.
08:00-15:00 Στο Καστέλι του Δ. Μινώα Πεδιάδος, στην περιοχή των εγκαταστάσεων της 133 Σ.Μ.
08:00-15:00 Στο Δ. Μινώα Πεδιάδος στο χωριό Αρμάχα, στην περιοχή του ελαιουργείου Μαραυγάκη - Μανωλαρά και της δεξαμενής Καστελίου πλησίον του ελαιουργείου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/9/2020
05:30-07:30 Στα Δειλινά και τμηματικά στη Θέρισσο και στο Μασταμπά, στην περιοχή που περικλύεται από τη Λ.62 Μαρτύρων, την οδό Λεβήνου, τη Λ.Α. Παπανδρέου, την οδό Μελίνας Μερκούρη, την οδό Θ. Διακόνου, την οδό Γ. Γεωργιάδη, και την οδό Πυράνθου. Συμπεριλαμβανομένων των περιοχών κλινικής INTERCLINIC, Κρητικού φούρνου στη Λ. Μίνωος, σταδίου Ελευθερίας και της εκκλησίας Παναγίτσας στο Μασταμπά.
08:00-15:00 Στο Δ. Βιάννου στο χωριό Μέση. 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ