Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος, αύριο

Newsroom
Newsroom

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/10/2022

08:00-12:00 Στο κέντρο του Ηρακλείου, στην οδό Πατρός Αντωνίου από την οδό Επιμενίδου μέχρι τα τείχη και στην οδό Επιμενίδου από την οδό Ευρώπης μέχρι τη Λ.25ης Αυγούστου.
08:00-15:00 Στο Δ.Ηρακλείου, στην ε.ο. Ηρακλείου - Μοιρών στις περιοχές της πρώην επιχείρησης Ύδραμα, του φωτοβολταϊού σταθμού Κοκκινίδη, μετά το ΠΑΓΝΗ και το σχολείο στην οδ. Κασαπάκη, Στη Λειβάδα Βουτών και στις περιοχές των γεωτρήσεων Κορνηλίου, Περδικογιάννη στο δρόμο προς Σταυράκια, στην περιοχή Χριστοδουλάκη μετόχι, του εργοστασίου κρέατος Βασάλος, της ιδιοκτησίας Πολυχρονάκη στο δρόμο των Βουτών, μετά το ΠΑΓΝΗ έναντι διακλ. προς Καλέσσα, του βουστασίου Περδικογιάννη, της επιχειρήσεις Agrosector, των υδριμάτων Καλοκαιρινού και του κέντρο διασκέδασης Βενιανάκη .

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Για τον λόγο αυτό οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου μας ακόμα και αν βρίσκονται καταγής

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ