Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος, το Σαββατοκύριακο

Newsroom
Newsroom

Διακοπές στην ηλεκτροδότηση στο ν.Ηρακλείου

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/01/2023
07:30-11:00 Στο Δ. Ηρακλείου, στο Ηράκλειο, στις οδούς Ευμαθείου από την οδό Παπαπέτρου Γαβαλά έως την οδό Μενεξέδων μετά παρόδων, Ανθέων από την οδό Μενεξέδων έως την οδό Φαιστού μετά παρόδων. Επίσης στις οδούς Ανωγειανάκη, Πρωταγόρα, Νιργιανού, Γερανίων, Δρακάκη, Ηλίου, Λυγαριάς, Μυρτιάς και Πεύκων.
08:00-11:00 Στις Μεσαμπελιές, στη λεωφ. Παπαναστασίου από την οδό Καλαμάτας μέχρι την οδό Τριπόλεως και στην οδό Τριπόλεως.
10:00-16:00 Στον οικισμό Αγ. Βλάσης του Δ. Ηρακλείου, μέσα στο χωριό στον κεντρικό δρόμο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/01/2023
08:00-09:30 Στη Λ.62 Μαρτύρων από την οδό Βοιωτίας μέχρι την οδό Π. Κανελοπούλου μετά παρόδων. Στις περιοχές των επιχειρήσεων Sprinder, SEAT, PEUGΕOT, Κολομβάκη, πρατήριο καυσίμων Ξενάκη, Nissan Βενέρη, επιχειρήσεων Γρηγόρη, Βαμβουκάκη, Μερονιανάκη. Επίσης στην Βαγιά και στις περιοχές του ραδ. σταθμού ΕΡΑ - 4, του s.m. Σκλαβενίτη και του ξενοδοχείου Κοράλι.
08:00-14:00 Στο κέντρο του Ηράκλειου, τμηματικά στις οδούς Μονοφατσίου, Μαρογιώργη, Γιαννίκου, Βροντησίου, Λουτσάκη, Καλογήρου, Ριανού, Ρωμανού, Κουνάλη Χουλογιάννη, Θεασσαλονίκης και Μυλοποτάμου. Επίσης στην οδό Σπιναλόγκας από την οδό Ρωμανού μέχρι την οδό Γιαννίκου.
10:00-11:30 Στις περιοχές Κορώνη Μαγαρά, εκκλησίας Αγ. Ιωάννη Ελεήμονα, δεξαμενής Μασταμπά, Αναπηρικών, Χρυσοβαλάντου, Σώπατα, Αριφάκη Μετόχι, στο Κορακοβούνι στην περιοχή της επιχείρησης Φοινίτση. Στην Πλατεία Σινάνι, στην περιοχή του πρώην εργ. Βαθυπέτρου, του Ατσαλένιου στην περιοχή του γηπέδου ΠΟΑ και της πρώην ταβέρνας Κουνέλια. Στις οδούς Ηρακλή μετά παρόδων, Λ. Παπαναστασίου από την Λ. Κνωσού έως τέρμα προς το Αριφάκι μετόχι μετά παρόδων, Ούλαφ Πάλμε από την οδό Εθνομαρτύρων έως την οδό Ευμαθίου μετά παρόδων Επίσης στις οδούς Παπαπέτρου Γαβαλά και Εθνομαρτύρων μετά παρόδων και στις περιοχές των επιχειρήσεων s.m. Bασιλόπουλου στην οδό Πετρακογιώργη, s.m.Χαλκιαδάκη στην οδό Ηρακλή και στην οδό Ούλαφ Πάλμε και σκαπτικών Σαριδάκη στην οδό Ούλαφ Πάλμε.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ