Προς αναστολή λειτουργίας η Παιδιατρική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου λόγω Covid

Προς αναστολή λειτουργίας η Παιδιατρική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου λόγω Covid

Έντονη η ανησυχία και ο προβληματισμός

Μονόδρομος θεωρείται πλέον η αναστολή της λειτουργίας της παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, μετά το θετικό κρούσμα κορωνοΐού σε ειδικευόμενη γιατρό της κλινικής. 

Σε καραντίνα βρίσκεται τόσο η ειδικευόμενη ιατρός που βρέθηκε θετική στον ιό , όσο και συνάδελφοί της στην παιδιατρική κλινική με τους οποίους βρισκόταν σε επαφή στον ίδιο χώρο εργασίας. 

Έντονος είναι ο προβληματισμός ωστόσο, αφού τα τεστ που θα επιβεβαιώσουν αν και άλλοι γιατροί  έχουν νοσήσει από τον ιό, δεν είναι εφικτό να έχουν άμεσα αποτελέσματα καθώς θα πρέπει να μεσολαβήσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τι θα γίνει με την λειτουργία της κλινικής, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες οδεύει προς αναστολή λειτουργίας αφού θα πρέπει να απολυμανθεί  και να στελεχωθεί με προσωπικό, κάτι που επίσης δεν φαίνεται άμεσα εφικτό. 

Συνεπώς, σε μονόδρομο εξελίσσεται πλέον η αναστολή λειτουργίας της κλινικής κατι που θα οδηγήσει αναπόφευκτα και  σε  μεταφορά των παιδιών που νοσηλεύονται σε νοσηλευτικό ίδρυμα γειτονικού νομού.

Πηγή: goodnet.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ