Προσαγωγές τα ξημερώματα στο Τυμπάκι

Προσαγωγές τα ξημερώματα στο Τυμπάκι

Οι προσαχθέντες φαίνεται να παίζουν "αρχηγικό ρόλο" στην περιοχή

Σε... εφαρμογή φαίνεται ότι μπήκε ήδη το επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας στο Τυμπάκι και την ευρύτερη περιοχή με φόντο την αιματηρή συμπλοκή πριν από λίγες ημέρες μεταξύ αλλοδαπών και ντόπιων, που έχει δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, τα ξημερώματα έγιναν προσαγωγές 7-8 Πακιστανών οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Α.Τ Μοιρών - Φαιστού όπου μεταξύ των άλλων "ξεσκονίζονται" τα χαρτιά τους.

Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι οι προσαγωγές αυτές δεν είναι τυχαίες καθώς οι συγκεκριμένοι φέρονται να "κινούν" τα νήματα στην περιοχή και να έχουν "αρχηγικό ρόλο". 

Υπενθυμίζεται ότι το μήνυμα και του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Χρυσοχοϊδη είναι ότι από την πλευρά της ΕΛΑΣ θα γίνει ό,τι πρέπει να γίνει αφού αυτό ζητά η τοπική κοινωνία.

Μάλιστα διαμηνύεται ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί προς κάθε κατεύθυνση και αυτό το μήνυμα στέλνεται προς όλους ακριβώς γιατί υπάρχουν κάποιες πληροφορίες για αντίποινα και ξεσπάσματα από μέρους κάποιων ομάδων ντόπιων.

Υπενθυμίζεται ότι οι 22 άντρες που είχαν συλληφθεί για την υπόθεση αφέθησαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα, δεν τους επιτρέπεται να επιστρέψουν στο Τυμπάκι, θα πρέπει να εμφανίζονται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα που έχει οριστεί, και παράλληλα τους απαγορεύεται να κινηθούν εκτός νομού Ηρακλείου.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ