Ρέθυμνο: Αποστολή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

Newsroom
Newsroom

Η ανακοίνωση της Εθελοντικής Ομάδας "ΈΝΑ" Πολιτικής Προστασίας Νομού Ρεθύμνου

 Η Ομάδα “ΕΝΑ” Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Νομού Ρεθύμνης κάνει γνωστό ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συλλογή τροφίμων - φαρμάκων - νερών - ειδών ένδυσης / υπόδησης - καθαριστικών και κουβερτών, που ξεκίνησε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023. 

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

" Τα υλικά που συλλέχθηκαν συσκευάσθηκαν σε 31 ευροπαλλέτες και αποστάλθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας και ειδικά στα χωριά που επλήγησαν από την θεομηνία. Τα παραπάνω υλικά έχουν ήδη παραδοθεί στους κατοίκους των χωριών της Καρδίτσας για να καλύψουν βασικές τους ανάγκες. 

 Η ομάδα “ΕΝΑ” θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους εθελοντές της που βοήθησαν στην συλλογή - συσκευασία - φόρτωση των υλικών και για την συνεισφορά τους με τρόφιμα και υλικά. 

 Επίσης, ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συνεισέφεραν από το υστέρημα τους. 

 Ευχαριστούμε τις ενορίες Αρμένων - Χρωμοναστήριου και Παγκαλοχωρίου, τους εκπολιτιστικούς συλλόγους Αρμένων - Γερακαρίου - Μέρωνα - Πατσού - Σωματά - Φωτεινού, τους αθλητικούς συλλόγους Ο.Φ.Α. - Ακαδημίες Αστέρα Ρεθύμνου, το Δημοτικό Σχολείο Αρμένων, την εθελοντική ομάδα γυναικών Αρμένων, την ομάδα Αρμενόκαμπος, την χοροθεατρική ομάδα EORISIS,   τους επιχειρηματίες που βοήθησαν με υλικά και στο μεταφορικό έργο. Ειδικότερα την εταιρία Γενική Προμηθευτική - Ειδών Χρωματοπωλείου ΑΕ και τον κ. Ορφανουδάκη Μπάμπη, Γερακάρι Αγκάλη Homes, Κεντητική Κρήτης και τον κ. Παπαδάκη Νίκο, το PLAY CITY και το AQUA BEACH BAR για τη συμβολή τους σε όλη αυτή τη προσπάθεια, τη Μεταφορική Αντώνης  Μακρυμανωλάκης ΜΟΝ/ΠΗ Ι.Κ.Ε για τη μεταφορά των ειδών πρώτης ανάγκης από το Ρέθυμνο έως την Αθήνα, την ΑΝΕΚ LINES για την δωρεάν ακτοπλοϊκή μεταφορά προς το λιμάνι του Πειραιά καθώς και τους εμπλεκόμενους συλλόγους και εθελοντές για την πληρωμή της άμεσης μεταφοράς από την Αθήνα στην Καρδίτσα. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εθελόντρια Δήμου Ειρήνη σαν διαχειρίστρια και υπεύθυνη διανομής στην Καρδίτσα. 

 Η ομάδα “ΕΝΑ” Πολιτικής Προστασίας θεωρεί ότι ανάλογες πράξεις συμβάλουν στην ενίσχυση και ενδυνάμωση του αισθήματος αλληλεγγύης και ανθρωπιάς- έμφυτα χαρακτηριστικά των Ελλήνων - προς τους συναθρώπους μας οι οποίοι δοκιμάστηκαν σκληρά από την κακοκαιρία Daniel και έχασαν περιουσίες κα υποδομές".   

35450669009


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ