Ρέθυμνο: Αυξημένη η προσέλευση ψηφοφόρων στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ

 Ρέθυμνο: Αυξημένη η προσέλευση ψηφοφόρων στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Μέχρι αυτή την ώρα έχουν ψηφίσει 1100 πολίτες

Σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον τοπικό κλίμα διεξάγονται οι εκλογές στο Ρέθυμνο για την ανάδειξη προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, στα εκλογικά κέντρα που έχουν στηθεί με σύμμαχο τον καιρό, αλλά και την αυξημένη προσέλευση μελών και φίλων του κόμματος, σε σχέση με τις εκλογές του 2017.

Στους πέντε δήμους της περιφερειακής ενότητας, υπάρχουν δέκα εκλογικά τμήματα σε δημοτικά καταστήματα και κτίρια, και σύμφωνα με τις δηλώσεις του γραμματέα Ρεθύμνου του Κινήματος, Μιχάλη Σαρρή, προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ, "όλα είχαν οργανωθεί και προγραμματισθεί από νωρίς, με αποτέλεσμα η διαδικασία να μην έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα και η προσέλευση μέχρι αυτή την ώρα να είναι ελπιδοφόρα για το τελικό αποτέλεσμα της συμμετοχής των πολιτών που ενδιαφέρονται για την παράταξή μας".  
 
Πολίτες που βρέθηκαν στο εκλογικό τμήμα της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου, δήλωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι πήραν την απόφαση να ψηφίσουν, για να ενισχύσουν την κεντρώα παράταξη στην προσπάθεια της να ενδυναμώσει τον πολιτικό της ρόλο και τη φωνή της. "Εγώ ψήφιζα στο παρελθόν ΠΑΣΟΚ, απογοητεύτηκα, αλλά σήμερα ένιωσα την ανάγκη να ενισχύσω την πορεία του προς την αναγέννηση", δήλωσε χαρακτηριστικά ψηφοφόρος, συνταξιούχος και κάτοικος προαστείου του Ρεθύμνου.  
 
Μέχρι αυτή την ώρα έχουν ψηφίσει 1100 πολίτες, και όπως είπε ο κ. Σαρρής, υπάρχει προσδοκία σύμφωνα με την εξέλιξη της διαδικασίας να ξεπεραστεί ο αριθμός των 3000, "πολύ μεγαλύτερος από την προηγούμενη φορά". Όπως δε, επισημαίνουν εκπρόσωποι των υποψηφίων για την προεδρία, η αυξημένη προσέλευση αυξάνει και την πιθανότητα παράτασης της ψηφοφορίας, αν και η σχετική απόφαση θα ληφθεί κεντρικά.

 

Δείτε επίσης

Μεγάλη συμμετοχή στο Ηράκλειο για ΚΙΝΑΛ - Δείτε πόσοι έχουν ψηφίσει!

ΚΙΝΑΛ: Χωρίς προβλήματα οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου - Δυναμική συμμετοχή και στο Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ