Χανιά: «Πικρές Ζωές» στο θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης»

Από τις 14 έως τις 18 Οκτωβρίου

Η θεατρική ομάδα Τέσσερα–4– παρουσιάζει την παράσταση «Πικρές Ζωές», από τις 14 έως τις 18 Οκτωβρίου, στις 20:00, στο Θέατρο Δ. Βλησίδη, στα Χανιά. 

Οι “Πικρές Ζωές” είναι ένα βαθιά κοινωνικό έργο, που μιλά για την ανθρώπινη μοίρα. Όλο το έργο ξετυλίγεται σε μια πλατεία. Εκεί που καταφεύγει ο άνθρωπος για να πάρει μια ανάσα ζωής, για να ξαλαφρώσει απ’ ότι τον πλακώνει. Είναι διαχρονικά το σημείο, όπου τέμνονται οι ζωές των ανθρώπων. Πόσο μάλλον στην θεατρική πλατεία του «ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ», οπού δεσπόζει το άγαλμα και το πιθάρι του «ΔΙΟΓΕΝΗ».

Έξι (6) φιγούρες μέσω των εσωτερικών μονολόγων των ερασιτεχνών ηθοποιών της θεατρικής ΟΜΑΔΑΣ ΤΕΣΣΕΡΑ (4)αποκαλύπτουν μικρές ιστορίες πικρής ζωής, που λίγο πολύ όλοι έχουμε βιώσει, στις αρχές του 21ου αιώνα.Η πλατεία γίνεται το εξομολογητήριο των βαθιών ανθρώπινων πόνων και επιθυμιών που κουβαλούν οι πρωταγωνιστές, γίνεται ένας συγκεκριμένος χώρος με ιστορική συνέχεια από την αρχαιότητα έως σήμερα. Ένας χώρος όπου η κοινωνία μετατρέπει την ατομική ζωή σε τέχνη και προσφέρει στον θεατή, μέσω της επίγνωσης,την απόλυτη καθαρή ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΛΥΤΡΩΣΗ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
 

Image
pikres
Image
pikres-zoes

ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:ΝΙΚΗ ΚΑΝΤΕΡΗ
ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΜΑ & ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΑΙ:ΚΩΣΤΑΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ
ΣΤΙΧΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ:ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΕΚΑΣ
ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ-ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ:ΧΡΥΣΑΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
ΗΧΟΣ-ΦΩΤΙΣΜΟΣ:ΧΡΗΣΤΟΣΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑΣ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΗΧΟΥ-ΚΕΙΜΕΝΟΥ:ΓΕΩΡΓΙΟΣΒΛΑΖΑΚΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΚΑΣ
ΚΙΝΗΣΗ: ΙΩΑΝΝΑ ΧΙΩΤΑΚΗ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΚΤΙΚΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά


 

Σχετικά Tags

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση