Ρέθυμνο: Εφικτή στο εξής η πρόσβαση ΑμεΑ στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας

Ρέθυμνο: Εφικτή στο εξής η πρόσβαση ΑμεΑ στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας

Το έργο προϋπολογισμού 61.642,12 ευρώ αφορούσε την τοποθέτηση σε όλους τους ορόφους του κτιρίου μηχανισμών με ειδικές πλατφόρμες

Εφικτή είναι στο εξής η πρόσβαση των ΑμεΑ στους ορόφους του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνης μετά και την ολοκλήρωση του έργου της κατασκευής προσβάσεων και λοιπών εγκαταστάσεων για την εξυπηρέτηση τους. Το έργο προϋπολογισμού 61.642,12 ευρώ αφορούσε την τοποθέτηση σε όλους τους ορόφους του κτιρίου μηχανισμών με ειδικές πλατφόρμες με τις οποίες επιτυγχάνεται η πρόσβαση των Α.Μ.Ε.Α. σύμφωνα με τις προδιαγραφές σε κάθε επίπεδο του κτιρίου. Παράλληλα κατασκευάσθηκε WC ΑμεΑ.

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, Μαρία Λιονή: "Η εξυπηρέτηση του Πολίτη είναι αναφαίρετο δικαίωμα και ως Πολιτεία πρέπει να το σεβόμαστε και να το διασφαλίζουμε, φροντίζοντας για την διεκπεραίωση των υποθέσεων όλων των Πολιτών εύκολα και γρήγορα". Μετά από προσπάθειες ετών, λόγω της παλαιότητας του κτιρίου, όπως τόνισε η κ. Λιονή: "...κατορθώσαμε να γίνει εφικτή η πρόσβαση στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης όλων των συμπολιτών μας και επισκεπτών, που μέχρι σήμερα, παρά και την προσθήκη ανελκυστήρα, δε μπορούσαν να εξυπηρετηθούν από τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, που στεγάζονται στο κτίριο της Πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου".

 

 

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ