Σάλος και αποτροπιασμός από τον ξυλοδαρμό του μαθητή στο Ρέθυμνο

Newsroom
Newsroom

Ένα φαινόμενο με τρομακτικές διαστάσεις, που αντί να περιορίζεται, γιγαντώνεται...

Σοκ έχει προκαλέσει ο άγριος ξυλοδαρμός του 13χρονου μαθητή της πρώτης Γυμνασίου, στο Ρέθυμνο ενώ το βίντεο που δημοσιεύτηκε έχει προκαλέσει αποτροπιασμό!

Ο ανήλικος φαίνεται να δέχεται επίθεση από συμμαθητές του, οι οποίοι τον χτυπούν βάναυσα στο κεφάλι και το σώμα, ενώ ακούγεται κάποιος να φωνάζει «σκοτώστε τον»!

Για το συγκεκριμένο περιστατικό, μίλησε στην ΕΡΤ ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ρεθύμνου Μανούσος Μαραγκάκης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε πως «έχουν γίνει όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες και έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα παιδαγωγικής υποστήριξης για τους τέσσερις μαθητές, που ενεπλάκησαν στο συμβάν».

Αναλυτικότερα, είπε:

«Το περιστατικό συνέβη σε σχολείο της επαρχίας Ρεθύμνου την περασμένη εβδομάδα. Έχουν γίνει όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες και έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα παιδαγωγικής υποστήριξης για τους τέσσερις μαθητές, που ενεπλάκησαν στο συμβάν. Ό,τι συνέβη, συνέβη στις 07.30 το πρωί και ενώ ο οδηγός του ΚΤΕΛ είχε αφήσει τα παιδιά από έναν οικισμό στο Γυμνάσιο και συνέχισε το δρομολόγιο για να αφήσει τα υπόλοιπα παιδιά στο Λύκειο… Δεν ενεπλάκησαν στο περιστατικό εκπαιδευτικοί. Οι εκπαιδευτικοί και ο διευθυντής πηγαίνουν στο σχολείο στις 08.00 αλλά ο αύλειος χώρος του σχολείου μένει ανοιχτός, καθώς δεν μπορούν οι μαθητές να περιμένουν στο δρόμο. Πρέπει να μπορούν να πάνε στο υπόστεγο αν βρέχει. Τα σχολεία της υπαίθρου είναι και χώροι άθλησης και παιδικές χαρές, δεν κλείνουν. Μας λυπεί το γεγονός που συνέβη, αλλά αν δεν είχαν προηγηθεί επί τρία χρόνια άπειρες ώρες παρεμβάσεων στο μέγιστο βαθμό, θα είχαμε πολύ χειρότερα αποτελέσματα» συνέχισε ο διευθυντής.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το συγκλονιστικό βίντεο, με βάση τη μαρτυρία της θείας του 13χρονου, βρέθηκε στα χέρια του προπονητή ποδοσφαίρου του, ο οποίος ενημέρωσε τη μητέρα του ανήλικου.

Έπειτα από την δημοσιοποίηση του βίντεο, έγινε καταγγελία τόσο στο σχολείο όσο και στην αστυνομία, η οποία έχει στα χέρια της ακόμη ένα βίντεο με ξυλοδαρμό του 13χρονου.

 

Δείτε επίσης:

Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου σε σχολείο της Κρήτης: Φώναζαν «σκοτώστε τον»!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ