Σ.Βαρδάκης: "Η Ελευθερία και η Δημοκρατία κατακτήθηκαν με αυτοθυσία των προγόνων μας"

Σ.Βαρδάκης: "Η Ελευθερία και η Δημοκρατία κατακτήθηκαν με αυτοθυσία των προγόνων μας"

Στις εκδηλώσεις στον Ομαλό Βιάννου, για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος, τον εορτασμό της Ημέρας της Φύσης, αλλά και της Ημέρας Τιμής στην Εθνική Αντίσταση, παρευρέθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, καταθέτοντας στεφάνι προς τιμή των ηρώων που αγωνίστηκαν κατά την Εθνική Αντίσταση.

Με αφορμή την σημερινή ημέρα ο κ. Βαρδάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Τριπλή γιορτή σήμερα στο οροπέδιο Ομαλού της Βιάννου. Πέρα από τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος, γιορτάζουμε την Ημέρα της Φύσης και τιμούμε τους ήρωες της Εθνικής Αντίστασης.

Τιμούμε σήμερα τους ήρωες της Εθνικής Αντίστασης, αφού κάθε γωνιά της Κρήτης, είναι ένα μνημείο ηρώων. Τιμούμε τον αντιστασιακό αγώνα του λαού της Βιάννου που πληρώθηκε με αίμα και εκατοντάδες νεκρούς. Απαιτούμε σήμερα κιόλας να αποδοθεί δικαιοσύνη για τα εγκλήματα της ναζιστικής θηριωδίας.

Επιπλέον, πρέπει να τονίσουμε ότι η προστασία του περιβάλλοντος ειδικά σήμερα που η κλιματική αλλαγή εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους, είναι υποχρέωση όλων μας. Ο σεβασμός και η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, πρέπει να γίνει συνείδηση και τρόπος ζωής.»

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ