Η υποτροφία στην Cristi Academy γίνεται θεσμός! Πώς θα την κερδίσεις!

Newsroom
Newsroom

Για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται ο μεγάλος διαγωνισμός του Cretalive σε συνεργασία με την No1 σχολή στα επαγγέλματα ομορφιάς Cristi Academy!

Έφτασε η ώρα να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα και να σπουδάσεις το επάγγελμα ομορφιάς που ονειρεύεσαι! Η Cristi Academy και το Cretalive προσφέρουν την ευκαιρία της δωρεάν φοίτησης σε όποιον επιθυμεί να σπουδάσει μέσω υποτροφίας, εντελώς δωρεάν, σε ένα από τα δημοφιλέστερα τμήματα της σχολής.

Η μεγάλη επιτυχία που γνώρισε ο αντίστοιχος περσινός διαγωνισμός, κατέστησε την υποτροφία της Cristi Academy θεσμό. Έτσι, εάν ονειρεύεσαι να εισαχθείς στον λαμπερό κόσμο της ομορφιάς και να αποκτήσεις τα πιο σύγχρονα εφόδια, το Cretalive και η Cristi Academy σου προσφέρουν δώρο μια υποτροφία σπουδών σε ένα από τα τμήματα του Επαγγελματικό Μακιγιάζ ή Αισθητικής Άκρων που ξεκινούν τον Οκτώβρη. 

Τα μαθήματα διεξάγονται σε σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις ενώ για όλες τις ειδικότητες η Cristi Academy παρέχει βεβαίωση σπουδών με την πιστοποίηση του υπουργείου παιδείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα σπουδών και γενικότερα για την Cristi Academy μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα της σχολής:

cristiacademy.gr/


Πώς θα κερδίσεις την υποτροφία

Η διαδικασία που έχεις να ακολουθήσεις είναι πολύ απλή. Μπες στο Instagram του Cretalive, βρες το post του διαγωνισμού και δήλωσε τη συμμετοχή σου. Η κλήρωση θα γίνει στις 04 Οκτωβρίου και το όνομα της νικήτριας ή του νικητή θα ανακοινωθεί την ίδια ημέρα. 

Δες παρακάτω το Post του διαγωνισμού:

 


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ