Θ. Κουτεντάκη: «Οφείλουμε ως κοινωνία να εξαλείψουμε κάθε διάκριση, εμπόδιο ή αποκλεισμό εις βάρος των ατόμων με αναπηρία»

Newsroom
Newsroom

Η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το συνδυασμό “Για την Κρήτη μας”, είχε συνάντηση με το Δ.Σ. του Νομαρχιακού Σωματείου ΑμεΑ Ν. Ηρακλείου

Η Θεοδώρα Κουτεντάκη, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το συνδυασμό “Για την Κρήτη μας” με επικεφαλής τον Σταύρο Αρναουτάκη, είχε συνάντηση με το Δ.Σ. του Νομαρχιακού Σωματείου ΑμεΑ Ν. Ηρακλείου, και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο και Πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Κρήτης Γιώργο Βιδάκη, τον Μιχαήλ Ψυλλάκη, Ταμία Παγκρητίου Συλλόγου Αναπήρων Πολιτών και Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων, τον Παύλο Παπαδάκη, ταμία ΠΟΜΑμεΑ και μέλος ΔΣ του Νομαρχιακού Σωματείου ΑμεΑ Ηρακλείου και με τον Γιώργο Ζερβάκη, μέλος ΔΣ του Νομαρχιακού Σωματείου ΑμεΑ Ηρακλείου.

Κουτεντάκη Θεοδώρα

«Χρέος μας να είμαστε στο πλευρό κάθε συνανθρώπου μας κι ακόμη περισσότερο σε αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Οφείλουμε ως κοινωνία να εξαλείψουμε κάθε διάκριση, εμπόδιο ή αποκλεισμό εις βάρος των ατόμων με αναπηρία. Η καθολική πρόσβαση στην υγεία και τη μετακίνηση, την εκπαίδευση και την απασχόληση είναι αναφαίρετα κοινωνικά δικαιώματα και πρέπει να τα εξασφαλίζουμε κατά προτεραιότητα» δήλωσε η Θεοδώρα Κουτεντάκη.

«Η Περιφέρεια μπορεί να διαδραματίσει ρόλο βασικού συνομιλητή και αρωγού στην αναβάθμιση των ευκαιριών για τα άτομα με αναπηρία».

Θεοδώρα Κουτεντάκη

 

Η Θεοδώρα Κουτεντάκη είναι δικηγόρος - νομική σύμβουλος MSc, MPhil και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ηρακλείου με το συνδυασμό «Για την Κρήτη μας, συνεχίζουμε», με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Σταύρο Αρναουτάκη.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ