Σε κλίμα συγκίνησης η αποχαιρετιστήρια συνάντηση Μαρινάκη-Ευγένιου

Ο Δήμαρχος για μία ακόμη φορά ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την 12χρονη σεπτή διακονία του και του κατέθεσε την ευγνωμοσύνη του για την πνευματική παρακαταθήκη την οποία κληροδοτεί το Ρέθυμνο και τη σπουδαία προσφορά του στη συνοχή της κοινωνίας.

Σε κλίμα συγκίνησης και σεβασμού υποδέχθηκε χθες (3/2/’22) ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιο.

Ο Επίσκοπος Ρεθύμνης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο στο πλαίσιο του  εθιμοτυπικού αποχαιρετισμού που απευθύνει στις αρχές και την κοινωνία του Ρεθύμνου, λίγα μόλις 24ωρα προ της ενθρόνισής του στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης.

marinakis-eygenios

 

Ο Δήμαρχος για μία ακόμη φορά ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την 12χρονη  σεπτή διακονία του και του κατέθεσε την ευγνωμοσύνη του για την πνευματική παρακαταθήκη την οποία κληροδοτεί το Ρέθυμνο και τη σπουδαία  προσφορά του  στη συνοχή της κοινωνίας.

Ευγένιος

Τον διαβεβαίωσε δε, ότι το Ρέθυμνο θα συνεχίσει να τιμά και να υποστηρίζει το δύσκολο ποιμαντικό του έργο το οποίο πλέον έχει αποδέκτες όλους τους κατοίκους του νησιού μας και τους απανταχού Κρητικούς,   κι ευχήθηκε στο νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Υγεία , Δύναμη και Θεία Φώτιση.   

Μαρινάκης-Ευγένιος-δώρο

Με αισθήματα  βαθιάς εκτίμησης, ο Δήμαρχος αντάλλαξε με τον Σεβασμιώτατο αναμνηστικά δώρα και εγκάρδιες ευχές. Ο Δήμαρχος δέχθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης ένα προσωπικό δώρο και του πρόσφερε έναν ασημένιο δίσκο, με το έμβλημα του Δήμου Ρεθύμνης και  εγχαραγμένα τα λόγια: ¨Σεβασμιώτατε, Δεχτείτε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας για όσα προσφέρατε στον τόπο μας. Με ιδιαίτερο σεβασμό και εκτίμηση Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Δ. Ρεθύμνης» κι ένα βιβλίο, εκφράζοντας την ελπίδα ο διάδοχος του να είναια αντάξιός του.

Μαρινάκης-Ευγένιος

 

 

Δείτε επίσης

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω της ενθρόνισης του Αρχιεπισκόπου Ευγενίου

Πίεσαν οι αιρετοί και… τρυπώνουν στον Άγιο Μηνά!

Οριστικό: Στην ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης, ο Πρωθυπουργός

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ