Σε λειτουργία η ράμπα πρόσβασης των ΑμεΑ στη θάλασσα

Πρόκειται για ένα σύστημα που πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας τόσο για τους χρήστες όσο και για τους συνοδούς τους.

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται για μια ακόμα χρονιά, η ράμπα πρόσβασης στη θάλασσα των Ατόμων με Αναπηρία, στη Δημοτική Ακτή Καρτερού.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο σύστημα τοποθετήθηκε στη Δημοτική παραλία το 2017, προσφέροντας τη δυνατότητα στα ΑμεΑ να έχουν πρόσβαση στη θάλασσα με άνεση και ευκολία, έτσι ώστε να απολαμβάνουν το μπάνιο τους αλλά και να πραγματοποιούν τις θεραπείες τους. Αξίζει επίσης να τονιστεί, ότι πρόκειται για ένα σύστημα που πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας τόσο για τους χρήστες όσο και για τους συνοδούς τους.

Σε δηλώσεις της η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη Ηλιάκη τόνισε: «Παραδίδουμε και φέτος σε χρήση το σύστημα πρόσβασης των ΑμεΑ στη θάλασσα, στη Δημοτική Ακτή Καρτερού, έτσι ώστε κάθε συμπολίτης μας να μπορεί να απολαμβάνει τα πολλαπλά ευεργετικά οφέλη της θάλασσας, χωρίς αποκλεισμούς και δυσκολίες. Με τη χρήση αυτού του συστήματος, τα άτομα με κινητικά προβλήματα έχουν ξανά τη δυνατότητα να απολαύσουν και να χαρούν το καλοκαίρι με άνεση και ασφάλεια, σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του Δήμου μας, μόλις λίγα λεπτά από το Ηράκλειο».

ραμπα ΑΜΕΑ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ