Σε Λότζια και Περιφέρεια τα προεδρεία της ΕΣΗΕΠΗΝ και του ΤΕΑΣ

Newsroom
Newsroom

Οι εκπρόσωποι της ΕΣΗΕΠΗΝ και του ΤΕΑΣ βρίσκονται στο Ηράκλειο με αφορμή την εκδήλωση του ΠΣΑΤ προς τιμήν κορυφαίων φωτορεπόρτερ και εικονοληπτών της Κρήτης

 

Τα προεδρεία της ΕΣΗΕΠΗΝ και του ΤΕΑΣ, επισκέφθηκαν σήμερα τον Δήμαρχο Ηρακλείου και τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Συριγωνάκη στο πλαίσιο της αποψινής εκδήλωσης που οργανώνει ο ΠΣΑΤ και ο Δήμος Ηρακλείου και την οποία στηρίζει η Περιφέρεια Κρήτης. 

Στη συνάντηση στην οποία παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιώργος Πιτσούλης, συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων Κυριάκος Κορτέσης και ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Αντώνης Παπουτσάκης.

Ο πρόεδρος του ταμείου επικουρικής ασφάλισης (ΤΕΑΣ) της ΕΣΗΕΠΗΝ Θεόδωρος Μπαμπανέβας και ο Γενικός γραμματέας του ΤΕΑΣ Κώστας Θεοδωρόπουλος. 

Ο ΠΣΑΤ τιμά κορυφαίους φωτορεπόρτερ και εικονολήπτες (cameramen) της Κρήτης

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και η Περιφερειακή Επιτροπή ΠΣΑΤ Κρήτης – Αιγαίου διοργανώνει τιμητική εκδήλωση στο Ηράκλειο, με ξεχωριστή σημασία για το αθλητικό και όχι μόνο ρεπορτάζ - φωτορεπορτάζ.

Η εκδήλωση γίνεται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρεια Κρήτης και με την υποστήριξη της ΕΣΗΕΠΗΝ (Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων), και του Δήμου Ηρακλείου. 

Για πρώτη φορά στην ιστορία θα τιμηθούν συλλογικά από τον ΠΣΑΤ οι φωτορεπόρτερ και εικονολήπτες (cameramen) της Κρήτης για τη μεγάλη προσφορά τους στο δημοσιογραφικό ρεπορτάζ. 

esiepin2

Οι αφανείς εργάτες που έχουν «γράψει χιλιόμετρα» προς χάρη της ενημέρωσης των αναγνωστών και τηλεθεατών. 

Η ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 19:30 στο Lokal barrestaurant  (Αγίου Τίτου & Ιδομενέως) στο Ηράκλειο. 

ekdilosi reporter

Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε και στο Δημαρχείο Ηρακλείου. 

Συγκεκριμένα συμμετείχαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων Κυριάκος Κορτέσης και Αντώνης Παπουτσάκης αντίστοιχα και ο  πρόεδρος , ο αντιπρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του ταμείου επικουρικής ασφάλισης (ΤΕΑΣ) της ΕΣΗΕΠΗΝ Θεόδωρος Μπαμπανέβας, Κώστας Βασιλάκης και Κώστας Θεοδωρόπουλος αντίστοιχα.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ