Σε Οροπέδιο Λασιθίου και μοναστήρι Βιδιανής ο Πεζοπορικός Όμιλος Ηρακλείου

Σε Οροπέδιο Λασιθίου και μοναστήρι Βιδιανής ο Πεζοπορικός Όμιλος Ηρακλείου

Η πεζοπορία θα γίνει στις 5 Δεκεμβρίου

Ο Πεζοπορικός Όμιλος Ηρακλείου διοργανώνει μια εύκολη πεζοπορία αυτή την Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου που θα ακολουθήσει τη διαδρομή Σελί Αμπέλου- κορυφή Λουλουδάκι – Τσούλη Μνήμα με απόληξη στο πανέμορφο, ιστορικό μοναστήρι της Βιδιανής.

Σε ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:

''Θα ξεκινήσουμε την πορεία μας από το Σελί Αμπέλου - την είσοδο στο οροπέδιο Λασιθίου -  (900 μέτρα) και θα ανηφορίσουμε προς την κορυφή Λουλουδάκι (1160 μέτρα). Η θέα σε όλη τη διαδρομή και στην κορυφή είναι άπλετη προς όλες τις κατευθύνσεις. Αφού απολαύσουμε την κορυφή θα κινηθούμε προς μία άλλη θέση με φοβερή θέα προς το φράγμα Αποσελέμη και το αεροδρόμιο Καστελίου. Θα επισκεφτούμε τη θέση του Τσούλη το Μνήμα και στην συνέχεια θα ακολουθήσουμε το E4 για να κατηφορίσουμε προς το οροπέδιο Λασιθίου και να καταλήξουμε στη μονή Βιδιανής. Το λεωφορείο θα μας μεταφέρει στο Τζερμιάδο όπου θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος.

Επικεφαλής: Ειρήνη Νικολούδη

Διάρκεια πεζοπορίας:  4 ώρες

Βαθμός δυσκολίας: πράσινη

Αναχώρηση : ΚΤΕΛ Χανιώπορτας,  ώρα 9:00πμ

Απαραίτητα ορειβατικά μποτάκια και μπατόν

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού, οι συμμετέχοντες εφεξής θα πρέπει να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού rapid test 48ωρών καθώς και αστυνομική ταυτότητα. Η χρήση μάσκας απαιτείται καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο λεωφορείο και στους χώρους συνάθροισης.

Σε όλες τις μετακινήσεις μας με το λεωφορείο το κόστος συμμετοχής παραμένει 10 ευρώ για τα μέλη. Τα νέα μέλη θα πληρώσουν επιπλέον 5 ευρώ για την ετήσια εγγραφή μέλους.

Ακυρώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι Παρασκευή 10μμ. Σε περίπτωση που δεν γίνει έγκαιρη ακύρωση, είναι υποχρεωτική η καταβολή του αντιτίμου της δηλωμένης συμμετοχής στο γραφείο του Ομίλου με προσωπική παρουσία.

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ώρα 8-10μμ στο γραφείο του Ομίλου Αβέρωφ 25 (στοά), στα τηλέφωνα: γραφείο 2810-344588 ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc1j8-nhxfYmuO--RSbOpPY-r2vRnc_QQN361soaCSO9K7tHQ/viewform''

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ