Σχέδιο ΕΛ.ΑΣ "αλά Πολυτεχνείο" για την επέτειο δολοφονίας Γρηγορόπουλου

Σχέδιο ΕΛ.ΑΣ "αλά Πολυτεχνείο" για την επέτειο δολοφονίας Γρηγορόπουλου

15 προσαγωγές έχουν γίνει από το πρωί της Κυριακής

Δεκαπέντε προσαγωγές έχουν γίνει από το πρωί της Κυριακής στο Ηράκλειο, όπου η Αστυνομία βρίσκεται επί ποδός λόγω της 12ης επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Η "τακτική" που ακολουθείται και θα ακολουθηθεί είναι η ίδια που εφαρμόστηκε και ανήμερα της 17ης Νοεμβρίου οπότε και... έληξε η όποια συγκέντρωση πριν καν ξεκινήσει.

Ισχυρότατες δυνάμεις είναι σε επιφυλακή και κυρίως στο κέντρο του Ηρακλείου, αλλά και περιφερειακά καθώς το απόγευμα του Σαββάτου υπήρξε μια μικρή συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στην περιοχή του Μασταμπά, στο Ηράκλειο. Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε ένταση, η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές τουλάχιστον 10 ατόμων. 

Η τοπική ΕΛ.ΑΣ έχει σκοπό να προχωρήσει σε αθρόες προσαγωγές και να «σπάσει» κάθε προσπάθεια για πραγματοποίηση πορείας. Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι είναι σε ισχύ έως τις 24:00  με απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, η απαγόρευση των συγκεντρώσεων.

Οι δυνάμεις έχουν χωριστεί σε τομείς, διμοιρίες, Ομάδα ΔΙΑΣ, ΤΑΕ και επιβλέπουν, ελέγχουν, αν χρειαστεί κάνουν προσαγωγές και μεταφέρουν λίγους-λίγους στο αστυνομικό Μέγαρο, στο χώρο του αμφιθεάτρου. 

Εκεί έχουν στηθεί χωριστές ομάδες για την εξακρίβωση των στοιχείων και για την επιβολή προστίμων.

 

 

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ