Σήμερα η δίκη για τη μικρή Μελίνα, με ... πιθανότητα διακοπής

Σήμερα η δίκη για τη μικρή Μελίνα, με ... πιθανότητα διακοπής

Πληροφορίες για διακοπή της δίκης λόγω κωλύματος της έδρας

Μετά τις 11.00 το πρωί, λόγω της στάσης εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων, αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη για το θάνατο της μικρής Μελίνας Παρασκάκη, με κατηγορούμενη την αναισθησιολόγο που συμμετείχε στην επέμβαση του 4χρονου κοριτσιού, παραμονές Πρωτοχρονιάς του 2015 (Δείτε περισσότερα ΕΔΩ).

Ωστόσο πληροφορίες του Cretalive, αναφέρουν ότι ενδέχεται η δίκη να διακοπεί, καθώς υπάρχει αίτημα εξαίρεσης και της προέδρου της έδρας και της αναπληρώτριας, λόγω κωλύματος.

Το "παρών" πάντως δίνουν στο Δικαστικό Μέγαρο οι γονείς και συγγενείς του κοριτσιού αλλά και η αναισθησιολόγος με το σύζυγό της.

Παρασκάκης δίκη Μελίνας

Σε δηλώσεις του, ο πατέρας του 4χρονου παιδιού, Μάνος Παρασκάκης ανέφερε:

"Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Ευχαριστώ τον εισαγγελέα τον κ. Θεοφανιδη που έχει κάνει άρτια και πολύ καλή δουλειά. Περιμένω μια δικαίωση για το παιδί μου που πέθανε άδικα εξαιτίας της τραγικής αμέλειας της κατηγορουμενης. 

Δεν μπορώ να κάνω πίσω από τη στιγμή που δεν έχει εκδικαστεί η υπόθεση. Θέλουμε τη δικαίωση, να είναι ένα μνημόσυνο για την Μελίνα, να ηρεμήσει η ψυχούλα της γιατί έφυγε άδικα και αδικαιολόγητα"

Παρασκάκης δίκη Μελίνας

Η φίλη της οικογένειας Αργυρώ Βάρδα ανέφερε: "Ζητάμε τη δικαιοσύνη, γιατί οι περισσότερες γυναίκες που βρισκόμαστε εδώ είμαστε μητέρες. Θα μπορούσε να είναι το παιδί της κάθε μαμάς. Λυπάμαι και στενοχωριέμαι πάρα πολύ για αυτή τη μητέρα. Είναι ένας Γολγοθάς. Μόνο εμείς ξέρουμε τι έχει περάσει αυτή η οικογένεια και πόσο δύσκολη είναι η καθημερινότητα τους, γιατί έχουν να μεγαλώσουν άλλα δυο παιδιά"

Η Αργυρώ Βάρδα

Εν τω μεταξύ, χθες, ο πατέρας του κοριτσιού έκανε μια ανάρτηση ζητώντας δικαίωση για το παιδί του (Δείτε περισσότερα ΕΔΩ).

«Η Μελίνα θέλει ο θάνατός της να σώσει τα άλλα παιδιά από τέτοιες παιδαριώδεις συμπεριφορές κι ολιγωρίες» γράφει μεταξύ άλλων.

Μάνος Παρασκάκης

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ