Σωκράτης Βαρδάκης: «Κατ’ επάγγελμα ψεύτες στην Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη»

Σωκράτης Βαρδάκης: «Κατ’ επάγγελμα ψεύτες στην Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη»

Δήλωση του Σωκράτη Βαρδάκη για την περικοπή του ειδικού επιδόματος

Με αφορμή την ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για  μείωση του επιδόματος ειδικού σκοπού στα 543 ευρώ, ο Σωκράτης Βαρδάκης, βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δήλωσε:   

«Λίγο κράτησε η ελπίδα των εργαζομένων που λογάριαζαν χωρίς τον κ. Βρούτση και τον κ. Σταϊκούρα. Εκτός από το ψαλίδισμα στο δώρο Χριστουγέννων, έρχεται ψαλίδι και στην αποζημίωση ειδικού σκοπού,  που θα είναι τελικά 534 ευρώ αντί 800 ευρώ.

Ο Πρωθυπουργός ανακοινώνει 800 ευρώ επίδομα ειδικού σκοπού για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο και οι Υπουργοί του 543 ευρώ για τον μήνα Δεκέμβριο.

    Ακόμα χειρότερη θα είναι η κατάσταση για τους εργαζόμενους στον επισιτισμό – τουρισμό, που θα λάβουν αντί του επιδόματος ειδικού σκοπού, εάν και εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, τα 400 ευρώ του επιδόματος ανεργίας. Και όλα αυτά σε έναν μήνα με συσσωρευμένες υποχρεώσεις των εργαζομένων προς το Δημόσιο.

    Και βέβαια, τη στιγμή που η Κυβέρνηση συνεχίζει να μοιράζει χρήματα σε ημετέρους. Νέα λίστα Πέτσα τριών εκατομμυρίων ευρώ στα ΜΜΕ για να ενημερώσουν, όπως μας είπαν, τους Έλληνες του εξωτερικού ότι μπορούν να ψηφίσουν. 

    Λίγη ντροπή δε θα έβλαπτε, κ. Πρωθυπουργέ.»

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ