Λογιάδης: Μοριοδότηση εμπειρίας για τους εργαζόμενους στη φύλαξη του Πανεπιστημίου Κρήτης

Λογιάδης: Μοριοδότηση εμπειρίας για τους εργαζόμενους στη φύλαξη του Πανεπιστημίου Κρήτης

Ερώτηση του Ηρακλειώτη βουλευτή προς την Υπουργό Παιδείας

Την μοριοδότηση εμπειρίας για τους εργαζόμενους στη φύλαξη του Πανεπιστημίου Κρήτης, ζητά με ερώτησή του προς την Υπουργό Παιδείας ο βουλευτής Ηρακλείου του ΜεΡΑ 25 Γιώργος Λογιάδης. 

Στο κείμενο της ερώτησης αναφέρεται:

"Σε υπόμνημα του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο  Ηρακλείου ( ΕΚΗ) αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, στη φύλαξη του Πανεπιστημίου Κρήτης, που απασχολούνται από τον Μάιο του 2017 έως και σήμερα, ζητούν από τα συναρμόδια Υπουργεία νομοθετική ρύθμιση για να γίνει επέκταση του χρόνου απασχόλησης τους.

Τονίζουν ότι στήριζαν και στηρίζουν τον φορέα τόσο στις καθημερινές του ανάγκες όσο και σε έκτακτες και μεγάλες ευθύνες. Επίσης, αναφέρουν ότι σ’ όλο το διάστημα της συνεχούς και ανελλιπούς απασχόλησης τους η προσφορά τους είναι υποδειγματική, επιμελής και το ίδιο απαραίτητη όσο και στην αρχή της προσέλευσης τους. 

Η μοριοδότηση εμπειρίας των νυν εργαζομένων με συνάφεια αντικειμένου απασχολήσεις στις επικείμενες προκηρύξεις θέσεων με προϋποθέσεις ΑΣΕΠ του Πανεπιστημίου ή η άμεση ανάγκη ανανέωσης των συμβάσεων τους είναι αυτή που θα καθορίσει την αδιάλειπτη και ακέραια φύλαξη του Πανεπιστημίου.

Ερωτάται η κα. Υπουργός:

Προτίθεται η κυβέρνηση να προχωρήσει σε μοριοδότηση εμπειρίας των νυν εργαζομένων με συνάφεια αντικειμένου απασχολήσεις στις επικείμενες προκηρύξεις θέσεων με προϋποθέσεις ΑΣΕΠ του Πανεπιστημίου";

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ