ΚΡΗΤΗ
Το Σωματείο Εργαζομένων των ΔΕΥΑ Νομού Χανίων συμμετέχει στην απεργία της 28ης Φεβρουαρίου
Το Σωματείο Εργαζομένων των ΔΕΥΑ Νομού Χανίων, συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγελθεί από την ΠΟΕ-ΔΕΥΑ, με αίτημα να μην περάσει το νομοσχέδιο περί Εκσυγχρονισμού του πλαισίου των υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης, το οποίο έχει τεθεί σε διαβούλευση.
«Ένα νομοσχέδιο που αμφισβητεί τις θέσεις εργασίας, καταργεί εργασιακά δικαιώματα χρόνων, ενώ δεν αντιμετωπίζει κανένα από τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τις ΔΕΥΑ τα τελευταία χρόνια, όπως το θέμα του ενεργειακού κόστους, της συμμετοχής των ΔΕΥΑ σε ενεργειακές κοινότητες και την υποστελέχωση.
Ειδικότερα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι θα:
1. Πραγματοποιούμε καθημερινά στάσεις εργασίας από Δευτέρα 24-02-2025 έως Πέμπτη 27-02-2025 και ώρες από 11:00 έως 15:00.
2. Συμμετέχουμε στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ για την τραγωδία των Τεμπών την Παρασκευή 28-02-2025».
