ΚΡΗΤΗ

Στα Δικαστήρια Ηρακλείου οι ηλικιωμένοι γονείς του Πρίαμου Ξυδάκη - Βίντεο

Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου είναι ιδιαίτερα αυξημένα, με φύλαξη κατοικιών για τον φόβο των αντιποίνων.

Ξυδάκης Γιάννης Δικαστήρια
Photo Credits: @Imageonline.gr

Λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Τρίτης μεταφέρθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, ο 79χρονος Γιάννης Ξυδάκης και η σύζυγός του προκειμένου να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα, για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς το πρωί της Δευτέρας σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαλάδες, και τον τραυματισμό ενός εργαζόμενου στην επιχείρηση και του Στέφανου Κοκολογιάννη και με υπόβαθρο την δολοφονία του 34χρονου Πρίαμου Ξυδάκη, πριν από 13 χρόνια, στον Προφήτη Ηλία. 
Συκλονιστική η εικόνα του ζευγαριού και κυρίως της 80χρονης γυναίκας, που με δυσκολία  και υποβασταζόμενη μπόρεσε να εισέλθει στο κτήριο.
 


Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας ο 79χρονος, συνοδευόμενος από τους συνηγόρους του έφτασε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση των αρχών.
 Είχε προηγηθεί, λίγη ώρα μετά το επεισόδιο στις Μαλάδες, η έρευνα των ανδρών της Ασφάλειας Ηρακλείου στο σπίτι της οικογένειας Ξυδάκη, όπου βρέθηκε το πιστόλι το οποίο φέρεται να χρησιμοποίησε ο 79χρονος. Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 80χρονη σύζυγό του αποδίδοντάς της ότι παρείχε ψυχική συνδρομή στον Γιάννη Ξυδάκη για την ένοπλη επίθεση σε βάρος του Στ. Κοκολογιάννη.
Όπως γράψαμε, τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ στον Προφήτη Ηλία είναι ιδιαίτερα αυξημένα, με φύλαξη κατοικιών για τον φόβο των αντιποίνων, ενώ ισχυρή είναι και η αστυνομική παρουσία στο Δικαστικό Μέγαρο.

Image
Δικαστήριο Ηρακλειου
Photo Credits: @Imageonline.gr

Τι έδειξε το βίντεο για την πορεία της μοιραίας σφαίρας και οι δηλώσεις Κοκολογιάννη 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί από το αιματηρό επεισόδιο στις Μαλάδες δείχνει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ότι μόλις ένας... πόντος ήταν η απόσταση που "χώρισε" τον Στέφανο Κοκολογιάννη από τη σφαίρα η οποία τελικά χτύπησε τον 35χρονο εργαζόμενο της επιχείρησης. 
Την ίδια ώρα προκαλεί εντύπωση ότι ενώ σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, ο Στέφανος Κοκολογιάνης δήλωνε μετ' επιτάσεως ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του Γιάννη Ξυδάκη, οι πληροφορίες αναφέρουν πως στους αστυνομικούς που του μίλησαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου είχε μεταβεί μετά το επεισόδιο, δήλωσε πως επιθυμεί την δίωξή του. 
 

Image
Δικαστήριο Ηρακλειου



Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση