Στα χέρια της ΕΑΣΗ, μετά από χρόνια, το τυποποιητήριο ελαιολάδου

Newsroom
Newsroom

«Να το κάνουμε όπως η Τοσκάνη» λέει ο πρόεδρος της οργάνωσης Σταύρος Γαβαλάς

Την κατάλληλη στιγμή, στην καλύτερη χρονιά για το κρητικό ελαιόλαδο φτάνουν και τα καλά νέα για την τυποποίηση .

Στα χέρια της ΕΑΣΗ περνάει μετά απλό χρόνια, αύριο Τετάρτη, το τυποποιητήριο ελαιολάδου της οργάνωσης στη βιομηχανική περιοχή μετά από πολλές περιπέτειες και δικαστικές διαμάχες με τον ιδιώτη.

Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στα livetalks και τον Κώστα Μπογδανίδη, στο Θέμα Κρήτης 103,1 ο πρόεδρος της ένωσης αγροτικών συνεταιρισμών Ηρακλείου Σταύρος Γαβαλάς ο οποίος προανήγγειλε μια νέα εποχή για το λάδι στην Κρήτη , αυτό το χρυσάφι όπως είπε, αρκεί να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες και να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος !

« Με τις 9 ενώσεις του νησιού θα προχωρήσουμε σύντομα στην τυποποίηση ελαιολάδου με brand name Κρήτη πια και θα δώσουμε τον τόνο με τις δυνάμεις μας στην αγορά του ελαιολάδου. Να το κάνουμε όπως στην Τοσκάνη είναι το καλύτερο παράδειγμα», ανέφερε και μίλησε για την ευκαιρία που δίνει η φετινή παραγωγή ελαιολάδου .

«Δεν θυμάμαι ποτέ καλύτερη χρονιά από ποιότητα, παραγωγή και τιμή» είπε ο κ.  Γαβαλάς και πρόσθεσε ότι δεν αρκεί η φετινή χρονιά να περιμένουμε να μην πάνε καλά οι ανταγωνιστές μας αλλά να προετοιμαστούμε να σχεδιάσουμε για το μέλλον .

Τέλος αναφέρθηκε στα ποιοτικά άλματα που έχουν γίνει στο κρητικό κρασί και με θλίψη στον άλλο "χρυσό" της Κρήτης που χάθηκε, δηλαδή τη σταφίδα

Ακούστε εδώ τι είπε ο κ. Γαβαλάς:

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ