Στη Βιάννο κλιμάκιο της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας

Στη Βιάννο κλιμάκιο της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας

Θα βρίσκεται στο Δημοτικό κατάστημα την ερχόμενη Παρασκευή

Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή του Δήμου Βιάννου, συναισθανόμενοι την δύσκολη συγκυρία που όλοι oι πολίτες βιώνουν, λόγω της Οικονομικής και της υγειονομικής κρίσης, καταβάλλουν καθημερινές προσπάθειες να βρεθεί στο πλευρό των δημοτών και ιδιαίτερα των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.        

Ο Δήμος Βιάννου ενημερώνει τους Δημότες ότι σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας της ΑΜΚΕ «Η ΑΡΩΓΗ» την Παρασκευή 14 ΜΑΙΟΥ και ώρα 11:00 πμ θα βρίσκεται στο Δημοτικό κατάστημα  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, κλιμάκιο της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας.

Η συνεργασία του Δήμου με την ΑΜΚΕ «Η ΑΡΩΓΗ», πραγματοποιείται στα πλαίσια του Δωρεάν Προγράμματος ψυχοκοινωνικής υποστήριξης για την αντιμετώπιση των ψυχικών επιπτώσεων της Πανδημίας.

Το κλιμάκιο που θα επισκεφθεί το Δήμο, απαρτίζεται από ψυχίατρο, κοινωνικό λειτουργό και νοσηλευτή και θα έχει επαφές με τους υπεύθυνους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, «Βοήθεια στο σπίτι», ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ.

Σκοπός της συνάντησης είναι να συζητηθούν τρόποι υποστηρικτικών υπηρεσιών σε θέματα ψυχικής υγείας που αφορούν δημότες και εργαζόμενους στο Δήμο, καθώς επίσης και τρόποι  παροχής βοήθειας ώστε να καλυφθούν ανάγκες Δημοτών οι οποίοι αδυνατούν να μετακινηθούν στους χώρους παροχής υπηρεσιών λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας ή κατοικούν σε απομακρυσμένους οικισμούς του Δήμου που αντιμετωπίζουν προβλήματα πρόσβασης και χρήζουν ιατροφαρμακευτικής και ψυχιατρικής παρακολούθησης. 

Όποιος δημότης ή εργαζόμενος του Δήμου επιθυμεί συνάντηση με το κλιμάκιο της Κινητής Μονάδας, μπορεί να το δηλώσει  στα τηλέφωνα 2895340177-2895340113. 

Οι υπηρεσίες  παρέχονται δωρεάν χωρίς καμία επιβάρυνση.

Κατά τις συναντήσεις τηρούνται όλα τα υγειονομικά μέτρα, καθώς και τα μέτρα για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ