Στη φυλακή ο Πακιστανός που παρενόχλησε το 13χρονο αγόρι στη Μεσαρά

Στη φυλακή ο Πακιστανός που παρενόχλησε το 13χρονο αγόρι στη Μεσαρά

Τι κατέθεσε ο πατέρας του στο δικαστήριο

Ένοχος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου ο 34χρονος εμπλεκόμενος Πακιστανός στο περιστατικό που διαδραματίστηκε σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου,  όπως κατηγορείται, ότι προσέγγισε 13χρονο αγόρι με πονηρές διαθέσεις.

Στον Πακιστανό επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης κατά συγχώνευση 18 μηνών για τις κατηγορίες της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ' εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα. 

Στην ποινή δεν δόθηκε αναστολή καθώς η έδρα  έκρινε  ότι ο 34χρονος αλλοδαπός είναι επικίνδυνος να  υποτροπιάσει και να πράξει ανάλογο αδίκημα μελλοντικά. Αυτό σημαίνει ότι θα οδηγηθεί στη φυλακή.  Βεβαίως ο 34χρονος κρατείται και διοικητικά καθώς είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Στο δικαστήριο για την υπόθεση κατέθεσε ο πατέρας του ανήλικου που είπε ότι το παιδί επισκέπτεται συχνά το χωριό στο οποίο ζούνε οι παππούδες του. Τον αλλοδαπό τον γνώριζαν φυσιογνωμικά, ενώ όπως τον έβλεπαν στο δρόμο τους χαιρετούσε.

Το παιδί ήταν εκείνο που μετέφερε στους παππούδες και στον ίδιο το συμβάν.

Όπως είπε ο πατέρας, ο γιος του και ο Πακιστανός, κάθονταν σε ένα πεζούλι. Ο αλλοδαπός, τον κέρασε τρία ενεργειακά ποτά και μετά πρότεινε στο ανήλικο αγόρι να μετακινηθούν σε ένα απόμερο σημείο. Αρχικά πήγαν κοντά σε μια ελιά και στη συνέχεια σε ένα χάλασμα. Εκεί  φέρεται να του πήρε από το χέρι το αναψυκτικό και άρχισε να το πλησιάζει με παράξενο τρόπο.

Το  παιδί διαισθάνθηκε ότι κάτι δεν πάει  καλά και πήγε να φύγει, τότε ο Πακιστανός τον φίλησε μάγουλο και αφού τον ακολουθήσε του πρότεινε να έχουν σωματική επαφή έναντι χρήματων. Το παιδί αρνήθηκε και αντέδρασε, ενώ απευθείας πήγε στους  παππούδες του και ανέφερε το συμβάν, για το οποίο ενημερώθηκε και ο πατέρας  ο οποίος ήταν εκείνος που  έκανε καταγγελία.

Ο Πακιστανός  διαμένει 8 χρόνια στην Ελλάδα, έχει πέντε παιδιά που ζουν στην Κωνσταντινούπολη και το μεγαλύτερο είναι  17 ετών,

Κατά την διάρκεια της απολογίας του είπε σε σπαστά ελληνικά " Όχι, όχι, δεν λέω ψέματα, δεν είμαι κακό παιδί",  ισχυρίστηκε ότι δεν είχε τέτοια πρόθεση και ότι είχε μεταβεί στο σούπερ-μαρκετ για να αγοράσει μια πορτοκαλάδα.

Οι ισχυρισμοί του ωστόσο δεν έπεισαν ούτε την Πρόεδρο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, ούτε τον Εισαγγελέα της έδρας που τον έκριναν ένοχο.

 

Δείτε επίσης:

Αποπειράθηκε να φιλήσει 13χρονο... και κατέληξε στο τμήμα!

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ